Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Овни, реализирайте еротичните си фантазии днес!

Овен- Добре е да приемете ситуацията такава, каквато е. В частност се помирете с особеностите на чуждото поведение дори да не ви устройва. Всякакви инициативи, включително лични, е по-добре да отложите до края на деня. Партньорът ви трудно ще ви възприема днес, затова покажете, че сте готови на някои отстъпки. Подходящо време за реализиране на еротични фантазии.

Телец – Не е желателно да се водят преговори за сътрудничество и да се подписват споразумения. Такива споразумения не могат да бъдат изпълнени. Възможни конфликтни ситуации и нарушаване на договорните задължения. За Телците, които са свободни, може да стане време за надежда и късмет. Помнете обаче, че щастливият шанс трябва да се използва.

Близнаци – За едни денят ще премине хармонично, за други неутрално. Вечерта може някои обстоятелства да не се развият във ваша полза и да се появи повод за притеснения. В живота на някои Близнаци ще настъпят събития, които ще внесат яснота в бъдещите перспективи.

Рак – Първата половина на деня е подходяща за почивка, обикновени домакински работи, търсене на естетически решения, уточняване на собствения имидж и стил. Ако нещо ви лиши от равновесие, ще има достатъчно време да го възстановите. Вечерта е обещаващ период, но двусмислен и малко коварен. Не се увличайте в сексуални експерименти.

Лъв – Днес у мнозина ще преобладава духовна сила, твърда воля и силна енергия. Имате достатъчна самомотивация и вдъхновение за действия. Вашият жизнен опит може да придобие ново измерение. Ще имате способността да оказвате влияние върху другите.

Дева – Денят не обещава на Девите пълна хармония. Някои събития могат да ви разочароват, въпреки че в тях ще има и много добри неща. Краят на деня е време на повишена активност, интензивни преживявания. Може да възникне спор по емоционално чувствителна тема.

Везни – Първата половина на деня може да бъде лишена от хармония, особено ако предишния ден е имало нещо, което е било неприятно за вас. Някои ще потърсят утеха заради дискомфорта, в който ще изпаднат като се отдадат на злоупотреба с храната. Възможно е днес някои да намерят „скелет в гардероба” под формата на внимателно скрита и пазена тайна от живота на партньора.

Скорпион – През деня се старайте да не обръщате внимание на дреболии, да не се поддавате на негативни емоции. Краят на деня е страхотно време за творчество, чувственост, еротика, приятно общуване, но с малката уговорка, ако преди това не сте наранили себе си и партньора си.

Стрелец – Във времето, когато другите очакват от вас по-решителни действия, вие сте склонни повече да философствате. Добри перспективи ще се открият само пред онези, които не се боят да излязат пред по-силните опоненти.

Козирог – Денят ще е хармоничен за инертните и сдържани Козирози. А активните представители на знака ще трябва бъдат по-внимателни и бдителни, защото рискът от неприятности ще се увеличи. Ще можете да укрепите своите позиции в очите на партньора си.

Водолей –Днес е опасно да се поддавате на разрушителни импулси. Не забравяйте за собствените си интереси. Нужно е да проявите някаква доза здравословен егоизъм. Някои от вас могат да бъдат изправени срещу някаква несправедливост.

Риби – Рибите не е нужно да се притеснявате, ако денят започне с грешна нота: до вечерта всичко ще бъде наред. Прекрасно време за романтична среща, творчески прояви, развлечения. Заради спокойствието и стабилността, избягвайте експериментите, заложете на сигурното.