Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Овни, подгответе изненада за половинката си

Овен- Не се напрягайте много да правите различни неща. Денят е спокоен и подходящ за интимната близост. Можете да планирате нещо интересно за вечерта и така да изненадате половинката си.

Телец- Много е важно за вас да обръщате внимание на чисто практичните неща като правилно хранене, спазване на дневен режим, организация на всекидневния живот. Денят ще е наситен с емоции и събития, но предимно за по-младите представители на знака.

Близнаци- Не бива да се напрягате днес, а ако се чувствате изморени, то отделете повече време за почивка. За любовни подвизи не е особено подходящ деня. Не е изключено точно в любовното ложе да получите някоя травма.

Рак- Днес е удачен ден за активна почивка. Енергия ще имате предостатъчно. Нищо няма да ви липсва. Можете да постигнете много неща, ако са на лице някои съществени фактори. На вашата обаятелност трудно ще се устоява.

Лъв- Не позволявайте да ви се развали настроението под напора на обстоятелствата. Нещата в същност не са толкова зле. Ако се оставите гнева да ви заслепи, можете да свършите неща, които не бихте правили друг път.

Дева- Денят е обикновен и спокоен. Всичко, което е нужно сега, е да заврете своята скромност в най-далечното ъгълче на сложната си душа и да се отпуснете. Нека си поседи там до по-следващия ден.

Везни- Постарайте се да не надценявате собствените си възможности. Разумния подход към физическото и умственото натоварване ще ви спести не само излишното хабене на нерви, но ще ви помогне да поддържате самочувствието си в добра форма.

Скорпион- Благоприятен ден за любов и за интимни отношения. Дайте всичко от себе си, погрижете се да докажете, че сте най-добрите любовници на света. Само не се осланяйте на досегашните постижения.

Стрелец- Необходимо е да поддържате умереност в храненето, което ще ви съхрани в прекрасно разположение на духа и добра работоспособност. За съжаление днес някои може да се укажат в подножието на любовен триъгълник.

Козирог- Денят е достатъчно неутрален без всякакви плюсове и минуси. Интернет запознанство завързано в някой чат, може да прерасне в нещо по-сериозно или продължително, но и възможностите за измама са също големи.

Водолей- Ако сутринта настроението ви далеч не е идеално, то се заемете чрез някои познати методи да го оправите и тогава ще можете да осъществите своите планове. Колкото може по-бързо се освободете от всички дела.

Риби- Вие много се трудите на различни фронтове и днес ви е необходимо да намалите темпа, повече време да си почивате. Вашият организъм трудно възстановява загубата на енергия и можете да стигнете накрая до изтощение.