Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Овни, фокусирайте се върху позитивните емоции! Везни, пазете се от измама

Овен - Има вероятност да се усложнят взаимоотношенията вътре в семейството, а също да се появят разногласия с колеги или приятели. Опитайте се да с съсредоточите върху положителните емоции, дистанцирайте се мислено от чувствата за наранено самолюбие.

Телец - Въздържайте се от необмислени действия и решения под въздействието на емоциите. Опитайте се да не планирате нищо съществено, времето не е особено благоприятно за подобни неща. Може да работите само по предварителните си планове.

Близнаци - Потенциално сложен ден, в който може да възникнат спорове и конфликти. Лесно натрупване на умора и напрежение. Вероятно изясняване на отношения с околните с повишен тон. Животът проверява по силите ли ви са наложените изпитания.

Рак -
Новият ден ще донесе със себе си нови грижи. Бъдете внимателни - има вероятност от травми, проблеми със здравето, разправии с околните. Може да се стигне до прояви на грубости и размяна на обидни реплики.

Лъв - В този ден не разчитайте на покровителството на звездите относно предприетите действия. Нужно ви е да прекарате деня в спокойна и непринудена обстановка, да избягвате контактите и общуването с неприятни хора.

Дева - Днешният ден ще се развие малко нееднозначно и може да се окаже твърде напрегнат за мнозина от вас. Поради емоционалния и физически спад е възможно да имате затруднения в отношенията с партньорите и близките си.

Везни - Прекрасните представителки на този знак могат да бъдат подложени на нападки и недобронамерени шеги поради лекомислените си постъпки или отмятане от обещание. Пазете се от измама!

Скорпион - В този момент всичко, което става в съзнанието ви е отражение на обкръжаващото ви пространство. Добро време да обмислите новите идеи, които ще ви се появят, но не ги споделяйте с други.

Стрелец
- Ако се опитат да ви оказват влияние от страни, то тактично гледайте да се измъкнете от ситуацията. Съвети не приемайте. Няма да бъдат във ваш интерес или поне няма да ви донесат полза.

Козирог - Постарайте се колкото може по-правилно да оцените и то без излишни емоции възникналите ситуации. Може да рискувате, но само ако смятате, че рискът е оправдан и си струва. Очаква се хората от вашият знак да имат интригуваща среща.

Водолей - Паричните проблеми, както и преди ще ви дразнят, ще предизвикват неприятни емоции у вас. Запазете спокойствие, не се предавайте на съблазните. Въздържайте се да предприемате необратими решения!

Риби - Денят обещава спокойствие и душевно равновесие. Проведете ревизия на своите финанси и си съставете бизнес план, по който да работите в следващите дни. Не се впускайте в прекомерна активност през този ден.