Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Овни, дайте си време да спрете и да помиришете розите!

Овен Заменете този преходен адреналинов прилив за преследване на живота с истински мир. Има един израз:”Дайте си време да спрете и да помиришете розите.” Опитайте да откриете красотата в живота какъвто е в момента тук и сега.

Телец – При възможност предприемете пътуване. Не се отпускайте. Това ще ви помогне във вашите изследвания и търсения. Старайте се да бъдете спокойни и не бързайте. Така нараства възможността да намерите това, което търсите или отдавна сте пропуснали.

Близнаци Трябва да развивате гъвкавост. Ако сте по-приспособими, по-добре ще се справяте с промените. Увереността ви ще вдъхнови способността ви да работите със света, а не срещу него, и ще намалите безпокойството, което изпитвате ден след ден.

Рак Прекалено много сте се отдали на работата и не си оставяте никакво време за себе си. Разширете обхвата си за подкрепа. Отделете време за прекарване с хора извън семейството. Излезте и изживейте живота от различна перспектива.

Лъв – Превъзходно време да преразгледате вашите отговорности към другите и да помислите, не изисквате ли твърде много от вашите близки. Може да вземете взаимно решение, което да устройва и двете страни.

Дева – При решаване на битовите и текущите въпроси, звездите ви съветват да се осланяте на такива качества като самодисциплина и самоконтрол. Най-лесно ще решите въпросите с финансите. Вечерта всичко отива на втори план и се отдайте на заслужена почивка.

Везни Работете за внасяне на повече радост в съществуването си. Отделете малко време да се чуете с добър приятел. Говорете за чувствата и мечтите си. Отделете конкретно време, когато можете просто да забавите темпото. Пробвайте да се отпуснете в тишина.

Скорпион Възможно е да се наложи или пък да решите да отделите време за близък роднина, родител. Приспособете се към обстоятелствата и действайте в посока на поставените пред вас задачи.

Стрелец – Приключвайки една работа, не бързайте да се захващате веднага с нова. Съсредоточете се върху вече направеното и проверете съответства ли на очакванията. Помислете за нова стратегия, която ще използвате в делата си през новата седмица.

Козирог – Благоприятно време да обсъдите важни и предстоящи дела с вашия партньор/ка. Обсъдете материалните въпроси и разчетите. Но не забравяйте да посветите време един на друг и на чувствата си.

Водолей – Втората част на деня е особено благоприятно време за извършване на някакво благотворително дело. Може да предприемете с други лица съвместни начинания и дела с идеологически аспекти.

Риби Работете със способността си да се справяте с промяната. Най-лесният начин да се справите с рутината в живота си е да предприемете нещо спонтанно в живота си, обратното на интуицията. От време на време се оставяйте животът да ви поведе накъдето и да е.