Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Овни, бъдете по-сдържани днес

Овен - Конфигурацията на планетите не благоприятства особено нормалното протичане на деня. Не предприемайте никакви инициативи в нищо. Всичко зависи от вашата сдържаност и умението да се контролирате.

Телец - Повишаване на жизненият тонус и духа, подем в настроението. Възможно е да настъпят някакви незначителни промени около вас. Може и да ви се размине с неблагоприятно стечение на обстоятелствата.

Близнаци - Добър ден за контактуване, визити, оправяне на нерешени проблеми, обмяна на мнения и правене на планове. Непринудеността в общуването ще улесни контактите ви. Не подлагайте на съмнение чувствата на любимия човек.

Рак - Днес вашата самонадеяност може да доведе до проблеми, даже и до загуби. Работата ви кара да скучаете. Емоциите ви правят неспособни да разсъждавате трезво и да преценявате правилно обстановката.

Лъв - Днес ще са ви необходими повече воля и разум. Бъдете особено внимателни, не се отпускайте нито за миг. Не знаете къде какво ви дебне по пътя. Неприятна новина или известие може да ви помрачи настроението.

Дева - Някои от набелязаните ви планове могат да се провалят. Може да се сблъскате с не едно препятствие. Ще бъдете лесно възбудими, напрегнати, раздразнителни, някои от вас даже неуравновесени.

Везни - Вероятно ще изпитате спадане на жизненият тонус и вдъхновението ви. Избягвайте да подписвате документи, но внимавайте и при работа с такива, както и при опериране с финансови средства.

Скорпион -
Ако получите предложение, не го приемайте веднага преди да сте го обмислили много внимателно, защото в бъдеще няма да се окаже толкова изгодно за вас, а може да имате и доста неприятности покрай него.

Стрелец- Подходящ ден за постъпване на ново място, за премествания, за умствена работа. Би могло да се очакват неприятности във финансовата сфера. Бъдете внимателни при работа с документация.

Козирог - Днес ще се проявите като големи добротворци, но обърнете по-сериозно внимание на професионалните си задължения. Бъдете повече съсредоточени в работата си. Напоследък опасно вървите по тънкия лед.

Водолей - Бъдете внимателни с финансовите средства. Възможно е днешният ден да ви поднесе някой друг сюрприз. Безсмислено е да се съпротивлявате на обстоятелствата. Нуждаете от свобода и освобождаване от условностите.

Риби - Доста активен като за вас ще е днешният ден. Ако смятате, че нещо няма да ви се получи, то най-вероятно е да стане точно така. Ако имате чувството, че трябва да изчакате, по-добре така направете.