Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Нови неочаквани хоризонти се разкриват пред Везните днес!

Овен – Възможно е настроението ви през целия този ден да бъде нестабилно и непредсказуемо. Старайте се това да не окаже сериозно влияние върху връзката ви. Небесните влияния на този ден са особено благоприятни за тези, които са сами.

Телец – Спокоен ден, напълно подходящ за изпълнение на старите планове, да завършите това, което сте започнали по-рано. Отлично ще се справите там, където се изисква точност, концентрация и внимание към малките детайли. По-добре да не чакате помощ от другите, а да разчитате на себе си.

Близнаци – В този ден трябва да бъдете по-предпазливи и сериозни, но това не ви предпазва от повишена емоционалност и колебания. На първо място е по-добре да поставите жизнено необходимото, а капризите и желанията да оставите за друг ден.

Рак –
Отнасяйте се по-отговорно към това, което казвате или изразявате с думи. Полезно е да ограничите диалога. За тези, които са сами, днес е благоприятно време да разширят кръга си от фенове.

Лъв –
Постарайте се да използвате ефективно началото на деня: това е благоприятно време. По-късно ще настъпи по-спокоен период, по-подходящ за отдих, за да възстановите силите си. Възможно е днес да имате някои вълнения.

Дева – Време е да се направят полезни корекции на плановете за бъдещето. Най-важните теми добре обсъдете с членовете на семейството. Родителите Дева ще трябва сериозно да разговарят с децата си или да засилят контрола над контактите им.

Везни – Днес животът ще открие пред мнозина нови неочаквани хоризонти. Ако в този ден изпитвате емоционално напрежение, опитайте се да промените гледната си точка към ситуацията, която ви притеснява в личния ви живот.

Скорпион –
Този ден е по-добър за почивка, за развлечения и получаване на удоволствия. Тези, които трябва да работят, могат да имат проблеми с мотивацията. До вас може да достигнат някои слухове. Благоприятно е да общувате с близки хора, но не изпадайте в откровения с непознати.

Стрелец – Днес не всички ще успят да видят добрите тенденции зад пелената от емоции. Малък брой само ще успеят да оценят късмета си по достойнство. Ще се интересувате от всичко, което се счита за забранено, тайно, свързано с миналото или се отнася до деликатната сфера на личния живот.

Козирог – Разговорите на този ден не са много психологически комфортни, но ако сте отворени за диалог и не създавате пречки пред искреността на някой друг, то по-скоро ще спечелите, отколкото да загубите. Ако не можете да се настроите на вълната на любимия човек, трудно ще избегнете проблемите.

Водолей – Днес бъдете готови за нестандартни ситуации и неочаквани обрати. Вие се притеснявате за много неща, не жалете сили, за да промените нещо за по-добро в собствения си живот, да помагате на другите, да решавате въпроси, които са важни за всички. Втората половина на деня ще ви донесе важни и много приятни новини.

Риби – Днес може да научите нещо интересно. Не се страхувайте да започнете сериозен разговор. Ще успеете да налучкате верния тон, без да пострадат от това чувствата ви или истината.