Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Нов поглед към живота се открива днес пред Везните

Овен – Ще можете да намерите отговорите на много от въпросите, които ви притесняваха в последно време. Новолунието е подходящ момент за отхвърляне на лошите навици и вредни привички. Събитията от този ден ще помогнат да използвате изцяло творческия си потенциал, да осъществите някои по-стари идеи.

Телец – Жизненият потенциал е снижен, може да има промяна в настроението ви и да ви обхване тъга. Интимните отношения са под влиянието на негативни тенденции, затова трябва да бъдете по-внимателни към любимия човек, доколкото е възможно, за да се избегнат разправии, да не се дава повод за обвинения и претенции.

Близнаци – Активните дейности на открито и увлекателни занимания ще ви помогнат да забравите за проблемите си. Творческият подход към рутинната работа (задължения), ще помогне да се избавите от скуката.

Рак – Вие трябва да се придържате към по-рано направените планове и да не позволявате на недоразуменията и неприятностите да ви объркат. Сега можете да си позволите много неща. Възможни са промени в личния живот, ново преразглеждане на приоритетите.

Лъв – Необходимо е да отделите време за превантивни и здравословни процедури: жизнеността ви е намалена, тялото ви се нуждае от подкрепа. Отношенията, които частично са загубили важността си за вас, ще получат ново развитие.

Дева – Ще имате възможност да спечелите благоразположението на лице, което ви интересува, да премахнете бариерите, които са пречили на сближаването. Нарастващата симпатия ще се развива бързо и със сигурност няма да остане несподелена. В отношенията на стабилните двойки се откриват нови аспекти, което помага за подобряване на взаимното разбирателство.

Везни – При вас може да има напредък по важни въпроси, които ви безпокояха в последно време. Нов поглед към някои събития ще ви позволи да направите заключения, които значително ще улеснят живота ви.

Скорпион – Положителните тенденции са силни и ще окажат влияние върху всички области на живота. Не е нужно да съжалявате за действията, които сте извършили. Срещата с любимия човек ще се превърне в неизчерпаем източник на оптимизъм, самочувствие и жизненост.

Стрелец – Решаващите действия, които ще предприемете, ще се окажат много полезни и ще доведат до очакваните резултати. Можете едновременно да се занимавате както с личните си проблеми, така и да оказвате помощ на тези, които се нуждаят.

Козирог – Вас ви очакват важни неща, включително тези, свързани с пътуване и активно участие в обществени и светски събития. Трябва да останете верни на решенията, които сте направили по-рано, да не променяте принципите си, независимо колко силен е натискът отвън.

Водолей – Днес трябва да сте много предпазливи по отношение на финансовите дела. Вероятността от неоправдани разходи и загуби е много голяма. Нежелателни са контактите с непознати хора, както и с тези, които не са ви близки духовно.

Риби – Днес не бива да се сърдите на направените забележки от страна на близките ви хора, тъй като не са съвсем неоснователни и ще можете да извлечете нещо полезно за себе си. Денят ще е приятен, въпреки че ще е изпълнен със затруднения.