Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Неблагоприятно време за делови и лични срещи при Близнаците

Овен - Ден само за рутинна работа и нищо друго. В отношенията с някого ще изпитате големи затруднения. Чувствата ви взаимно ще охладнеят. Вие сте малко по-пристрастни в преценките си, отколкото е необходимо.

Телец - Днешният ден ще бъде доста ангажиран за мнозина от вас. Не е благоприятно за финансови дела и сделки. Голяма е вероятността от парични загуби или просто няма да бъдете на сметка в делата си.

Близнаци - Придържайте се към уединеност и спокойната обстановка. Ниският тонус може да ви направи податливи на отрицателни влияния и това да е повод за проблеми в личните ви отношения. Неблагоприятно време за делови и лични срещи.

Рак - Мнозина ще бъдат обзети днес от някаква необяснима меланхоличност. Подкрепата от близък човек ще ви помогне да се отърсите от нея и да не се отказвате от плановете си. Ще трябва да се погрижите за множество дреболии.

Лъв - На фона на днешния ден животът ще протича не много спокойно, но без съществени изменения. В някои моменти може да възникнат малко по-необуздани емоции, да проблеснат искри, но само при отделни единици от вас.

Дева - Обстановката ще бъде леко казано напрегната. Самочувствието ви ще започне постепенно да се подобрява с напредването на деня, но тези, които имат вечерна романтична среща, да не се надяват твърде много за вълнуващи и неповторими емоции.

Везни -
Денят може да бъде напрегнат, служебният график доста интензивен. Времето няма да ви стигне за всичко, затова преминавайте направо към най-същественото. Добре ще е за вас, ако общувате днес по-избирателно.

Скорпион - Значими събития не се предвиждат през днешния ден, но ще преминете през сложната гама на чувствата. Търсите яснота в личните си отношения, която така и не успявате да намерите. Не са изключени непланирани срещи.

Стрелец - Денят ще е малко сложен. От една страна нищо съществено няма да се случи, но от друга ще усещате някакво напрежение, което ще витае наоколо. Творческите личности са в пълен застой. Да се избягва всякакво натоварване.

Козирог - Днес може да възникнат интелектуални несъгласия и различия в гледните точки с другите. Имате натрупана енергия в себе си, която се нуждае от освобождение, но по-добре да я канализирате в нещо по-позитивно и полезно.

Водолей - За да осъществите това, което мислите, трябва да действате смело и решително. Ядовете ви възникват сякаш от нищото. Запазете спокойствие и увереност! Имали сте и по-добри дни, но и този ще мине някак си.

Риби - Все още имате да се справяте с множество задачи, което ще отнеме почти цялото ви време, но няма да ви тежи. Имате сили да се справите. Дори някои от вас ще се чувстват прекрасно, но вероятно си имат отделен повод за това.