Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

На тази зодия ще й върви от сутринта!

Овен- Още от сутринта ще ви върви, ще се появят много планове и идеи. Поддържайте в равновесие бюджета си. Може да ви предложат участие в дългосрочен проект, но не се хвърляйте на сляпо.

Телец- Ако сега се опитате да решите всички проблеми с един замах, то само ще усложните ситуацията. Именно затова следва да си съставите добре обмислен план за действия, а после вече да решавате възникващите проблеми по реда на тяхното постъпление и актуалност.

Близнаци- Днес вашият ум е много активен и убедителен, привлича едни хора и отблъсква други, добро време за умствена работа. Може да възникнат интелектуални несъгласия и различия в гледните точки.

Рак- Денят ще бъде напрегнат в психологически план, но пък ще почувствате емоционален подем. В никакъв случай не трябва да губите благоразумие. Не позволявайте на случайните настроения да бъдат водещи.

Лъв- Старайте се внимателно да слушате какво ви говорят, дори когато сте убедени, че няма да узнаете нищо ново. Нюансите и подробностите, които ще станат очевидни, ще ви накарат да промените отношението си към чутото.

Дева- Вашата днешна активност ще бъде на висота. Ако искате да покорите света, то не трябва да лежите на дивана, а да запретнете ръкави и да се заемете с отстраняване на трудностите една по една.

Везни- Проблемите ще се въртят предимно около битовите грижи. Вашите планове ще се реализират най-добре в сътрудничество с други хора. Не се отказвайте от нещо, където вече сте стигнали почти до края му.

Скорпион- Ако тези около вас са забравили правилата на честната игра, то вие можете да си умиете ръцете и да действате както сметнете за добре. Отделете си време за това, което сте намислили. Не скривайте вашите желания, точно обратното – изразете ги!

Стрелец- Вие кипите от енергия и сила. Вашият ангел хранител иска да придаде нов привкус на живота ви. Желае да ви научи да гледате с благодарност на всичко около себе си и да живеете съзидателно, затова ще се погрижи да ви защити от неудачите.

Козирог- Заемете се само с тези дела днес, които не изискват от вас допълнително нито умствено, нито физическо усилие. Силно ще усетите намесата на външния свят. Трябва да разберете, а не да променяте ситуацията.

Водолей- Успехи ще имате в интелектуалната и творческа дейност, където ще се вдъхновите от някакви нови идеи. Трезвото ви възприятие на действителността и собствените възможности ще ви помогнат да постигнете желаното.

Риби- Бъдете днес по-близко до реалността. Избягвайте умственото напрежение и физическото натоварване. Обърнете си внимание на външността. Трябва да направите нещо за подобряване на имиджа си.