Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Лъвове, пригответе се за незабравима романтична вечер!

Овен - Днешният ден ще ви носи само положителни резултати. Това съвсем не означава че ще ви бъде лесно. Не се оставяйте само на доверието да ви води. Не бъдете и арогантни към другите. В двата случая може да се стигне до конфронтации.

Телец - Днес в очите на другите може да изглеждате скучни, капризни, дребнави създания. Вашата практичност и икономичност са способни да вбесят близките ви, които са свикнали да разполагат по-нашироко.

Близнаци - Намерили сте цаката как да поставите определени хора на мястото им. При кратките си пътувания, бъдете внимателни с извършването на разходите. Може да похарчите повече от предвиденото.

Рак - Днес ще се изявите като прогресивни личности. Идеите и мислите ви имат по-голямо значение сега. Тази вечер можете да започнете сериозно да планирате какви декорации да извършите в дома си.

Лъв -
Няма значение колко се опитвате да изчистите бъркотията на работното си място. Тя си остава същата. Май ще се наложи да станете по-сериозни и по-организирани. Вкъщи е възможно да прекарате една романтична вечер.

Дева - Денят започва на добра основа. Съставете си план, за да не настъпи никакво объркване. Вероятно ще ви натоварят с повече работа и отговорности, но вие ще бъдете в състояние да покажете своите качества и умения и да се справите.

Везни - Възможно е да трябва пазите някаква тайна, поверителна информация или да спазвате корпоративна етика. Отделяте от времето си на много хора около себе си, но не ви остава такова за самите вас.

Скорпион - Толкова сте работили, за да имате тези пари, така че помислете добре, когато решите да се разделяте с поредната сума. Някои от вас може да се вдъхновят малко повече и да кръшнат настрани.

Стрелец - Продуктивен ще е денят. Вие изучавате нови стратегии и техники за продажби на работното място. Готови сте да поемете инициативата и да вземате бързи и рационални решения. В комуникациите се чувствате силни и напълно самоуверени.

Козирог - Намирате се в унисон с универсалните закони. Може да копнеете през днешния ден за малко спокойствие и уединение, за да подредите и изчистите мислите си. Рано сутринта или късно през нощта е най-подходящо време за медитация.

Водолей - С малко повече търпение отговорите, които търсите ще дойдат при вас. Може да ви е трудно да намерите време за почивка, но това ще е един продуктивен ден за вас. Втората половина на деня нещата ще стоят другояче.

Риби - Ситуацията около вас изисква вашето себеизразяване. Не е изключено да преживеете разочарование. Вечерта е идеалното време да се успокоите и да посетите с приятели някой ресторант.