Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Лъвове, очаква ви прекрасен ден! Водолеи, не се поддавайте на импулсите си

Овен - Вашите дейности ще изискват бързи действия и резултати. Интуицията ще ви подскаже най-добрата и изгодна позиция за вас. Успешно ще разрешите въпросите, които се нуждаят от завършване. Нови дела без необходимост не започвайте.

Телец - Денят ще премине добре, ако следвате плановете си и не се отклонявате в други посоки. Постарайте се да се занимавате само с приятни неща, които ще ви позволят да се отпуснете и да се освободите от грижите.

Близнаци - Събитията ще влияят на вашето емоционалното ви състояние. Ще трябва да преодолявате някои препятствия. Опитайте да смените тактиката си на действие, подхождайте по нов начин.

Рак - Не губете ценно време, а се заемете с решението на проблеми, които досега са ви се стрували сложни. Сега лесно ще се справите с тях. Ще усетите ритъма на живота във всичките му нюанси. Обърнете внимание на здравето.

Лъв - Прекрасен ден, в който можете да се почувствате на висота. Старайте се да не правите прибързани заключения. Противоположния пол ще усеща вашите засилени сексуални вибрации, които излъчвате днес.

Дева - През днешния ден се въздържайте от нови запознанства. Особено това се отнася за виртуалното общуване в Интернет пространството. Не предприемайте нищо, което не е добре обмислено предварително.

Везни - Жизненият ви тонус постепенно започва да се завръща. Добре ще ви се удава умствената и интелектуална работа. Времето е подходящо за прокарване на новите ви идеи. Този ден е добър за тези, които са решили да променят начина си на живот и да започнат да живеят според новия режим.

Скорпион - Този период е подходящ за започване на нещо ново. Ако смятате, че действията ви не дават желания резултат, е по-добре да спрете. Обърнете внимание на вашето здраве и избягвайте всякакви злоупотреби.

Стрелец - Защитени сте от неприятни изненади. Възможно е да се увлечете от някакъв творчески процес, хоби. Полезни са физическата активност и положителните емоции. Нужно е да бъдете по-търпеливи, по-сдържани и не толкова критично настроени към останалите.

Козирог - Не е необходимо да се съобразявате с всички чужди мнения. Действайте така, както считате за нужно вие. Това е най–добрият възможен вариант на поведение и справяне с настоящите ситуации.

Водолей - Въздържайте се от прекалена активност в действията си и не се поддавайте на импулсите си. Успехът ще бъде ваш спътник, ако сте достатъчно търпеливи. Лесно ще се справите и с малките проблеми и с важните въпроси.

Риби - Ден, в който трябва да бъдете по-сдържани в инициативите, действията и приказките си. Нови отношения може да ви заинтригуват. Постарайте се да не сте толкова суетни. Не си отказвайте малките удоволствия. Шофьорите да бъдат внимателни.