Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Лъвове, гответе се за изненада

Овен- Денят не е твърде удачен за делова активност, за вземане на важни решения, сключване на сделки и договори. Бъдете предпазливи при капиталовложения и спекулации. Може да понесете материална загуба по своя вина.

Телец- Денят може да се окаже сложен и противоречив за повечето от вас. Интуицията ви може да ви подведе. Не предприемайте необмислени и необосновани действия. Колкото по-спокойно е вашето поведение, толкова по-добре ще е и за вас и за останалите.

Близнаци- Днес е нужно да запазете ума си бистър, защото ви чака напрегната интелектуална работа. Внимавайте при работа с документи. Всякакви спорове да се избягват. Нервната система трябва да се щади и да не се претоварва.

Рак- Не бива да се поддавате на възникналите съмнения и неясни чувства. Голяма част от тях е игра на въображението ви, но имате нужда да съберете мислите си, което може да постигнете само в уединение.

Лъв- Нужна ви е свобода и освобождаване от всякакви условности. Бъдете внимателни с финансовите средства. Възможно е днешният ден да ви поднесе някой друг сюрприз. Безсмислено е да се съпротивлявате на обстоятелствата.

Дева- Днес всичко около вас трябва да е в ред, за да се почувствате наистина добре. Порядъкът е много важен за емоционалното ви здраве, а безредието ви разболява. Ще имате известни затруднения, но с малко късмет ще се справите.

Везни- Нужно е да проявите повече търпение и такт, да бъдете по-сдържани и предпазливи в контактите си и в работата. Само, ако стане наложително може да смените тактиката. Не бива да сте прекалени максималисти, а да сте готови за всякакви компромиси.

Скорпион- Вашето мото за деня ще е: “светът е скучен, ако няма тайни и неведоми сили” и този стремеж към тайнственост ще ви преследва сега и в следващите дни. Новата информация трябва да отлежи в ума ви и чак тогава да бъде осмислена и използвана по предназначение.

Стрелец- В днешния ден ще сте твърде заети и активни. Около вас ще се шири трудова атмосфера и вие също ще бъдете потопени в нея. Не забравяйте обаче, че трябва да има умереност и балансираност между работа, почивка и удоволствие.

Козирог- Днес носите двойно повече отговорност за всяка изречена дума, за всяко свое действие. Довършете това, което вече сте започнали. Не е изключено да бъдете провокирани и подтиквани към определени действия от някого.

Водолей- Днес е необходимо да проявите мъжество, да останете сдържани и да съхраните мира около себе си. Бъдете обединително звено за другите. Емоционалното изтощение може да се отрази на здравето ви.

Риби- Днес можете да си позволите да правите това, което ви се иска - всичко ще бъде на място и точно на време. Обаче не трябва прекалено да се увличате, за да не се обърнат обстоятелствата срещу вас.