Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Лъвове, днес е вашият ден

Овен- Днешните тенденциите са позитивни.. Сега разполагате с повече власт и способи за влияние върху важни ситуации или хора. Възможно е да има преломен момент в някой аспект от живота ви. Може да се наложи да се откажете от нещо

Телец- Днешното развитие на събитията ще е удачно за вас. Старайте се, ако се наложи да използвате връзките си ефективно. Рисковете в някои случаи могат да дадат отличен резултат. Близките ви очакват да изпълните поетите от вас обещания.

Близнаци- Личният ви живот може да получи нов импулс на развитие. Вероятно ще има някои изменения около вас, подготвени във времето много преди това. Някои проблеми ще намерят неочаквано своите решения.

Рак- Добре е да се доверите на естествения ход на събитията. Обърнете внимание върху финансовата страна на нещата и направете внимателно разчетите. В партньорството е възможно да настъпи неразбирателство по някои въпроси.

Лъв- Днес е вашето време. Някои обстоятелства ще изиграят позитивна роля. Проявете своите лидерски и организационни способности на работното място. Отговорността в динамично развиващите се сюжети пада върху вас.

Дева- Денят ще е сложен за мнозина, особено втората му половина. Някои задачи може да се окажат не по силите ви. Ще бъдете лесно раздразнителни и твърде категорични в разсъжденията и това може да ви донесе проблеми в общуването ви.

Везни- Благоприятно време, за да приведете личния си живот в ред. Звездите ви съветват все пак да бъдете емоционално по-сдържани. Възможни е да срещнете финансови затруднения, да направите ненужни разходи.

Скорпион- Денят ще е удачен за много неща, но само през първата си половина. На работното място не поемайте допълнителни отговорности. Задоволете се само с това, което имате да вършите. В същото време се старайте да не влизате в пререкания с началниците или колегите си.

Стрелец- Днес концентрацията ви ще е затруднена, затова избягвайте по-сериозните задачи. Не се натоварвайте. В някои неща ще ви върви повече за сметка на други. Възможно е да станете участници във важно събитие.

Козирог- Днес може да разчитате на небесно покровителство. Мнозина ще се окажат на точното място в точното време. Не се задълбочавайте прекомерно в детайлите. Избягвайте да се престаравате повече, отколкото е необходимо. В личния ви живот се очаква да има хармония.

Водолей- На работното място се очертава да бъде спокоен ден, носещ стабилност. Бъдете предпазливи! Не е изключено да има рязък обрат на събитията. Ново увлечение ще привлече вниманието ви.

Риби- Денят може да бъде доста натоварен и изморителен за вас. Избягвайте в края на работната седмица да поемате сложни задачи и да се претоварвате както умствено, така и физическо. Въздържайте се от неуместни желания. Вечерта е възможна приятна изненада.