Луната е във Везни - време е за романтични срещи

15 март 2017 | 09:21
видяна 3653
коментари 0

Луната е в знак Везни. Времето, когато Луната се намира в този знак се счита подходящо за романтични срещи, срещи с приятели. Хората на изкуството изпитват вдъхновение, реализацията, на което е твърде плодотворна. През това време интуитивно избираме от гардероба най-любимите дрехи и обувки. Представителките на нежния пол се стараят да изглеждат женствени и очарователни.

Уязвими са бъбреците, пикочният мехур, жлезите с вътрешна секреция, областта на бедрата, ендокринната система, особено панкреаса. Хората с проблеми на захарен диабет и панкреас трябва да са особено внимателни, за да избегнат усложнения. Голяма полза ще донесат заниманията с йога. Ефективни са действията за снемане на килограми.

От 12:06 до 17:12ч Луната ще се движи на празен ход. Не се препоръчва да предприемате важни действия. В 17:12ч Луната преминава в знак Скорпион.

17-ти лунен ден (до 21:29ч) Денят е пасивен, но може да бъде и тежък. Период на натрупване на впечатления. Изостря се чувственото възприемане на света. Като мотив за постъпките, преобладават емоциите. Емоционалното състояние е нестабилно, а в настроението има резки промени без видими причини. От сълзи и сантимент, човек лесно може да премине към злоба и агресия. Препоръчва се вегетарианска диета. Целия ден е добър за работа. Хубаво е работата да бъде свързана с дома. Добре е излишната сексуалност да се трансформира в творческа енергия. Човек трябва да се справи с тъмните сили вътре в себе си. Необходимо е да се работи над лошите мисли. Да се съблюдава справедливост, да се оказва подкрепа на нуждаещите се. Кожните проблеми или скритите стари рани са знак за нарушаване на космическата еволюция. Не започвайте да се занимавате с големи проекти, иначе може да се окажете под влиянието на заинтересовани лица.

Пострижка – Ще ви донесе полза, ако не планирате големи промени. В противен случай се въздържайте. Подходящо е за използване на натурални оцветители на косата в светли или рижави тонове за подобряване на отношенията.

Покупки – Удачен ден за всякакви покупки. Главното условие е да изпитвате радост и да сте в приповдигнато настроение, когато придобивате закупеното.

Сънища – Ако сънувате катастрофи, агресия, кошмари, то значи, че отдавна не можете да изпитате радост от живота. Не си позволявате да се отпуснете. Необходимо е да се освободите от собствения си затвор, в който сами сте се поставили.

Коментари

Добави Коментар

Най-четени