Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Козирози, очаквайте добри новини. Деви, ще получите златен шанс, не го пропускайте.

Овен- Сериозен и напрегнат ден, в който се изисква вашата сериозност, усърдност и търпеливост. Смело преминете към начертаните задачи, но се старайте да избягвате прекомерните амбиции.

Телец- Времето е доста сложно за вас. Не ви достига енергията, от която се нуждаете. Инициативите ви са трудни. Могат да възникнат проблеми с парите у дома ви. Не се отдавайте на чревоугодничество.

Близнаци- За водачите на МПС са възможни аварийни ситуации, затова бъдете внимателни. Пешеходците пък да пресичат на обозначените за това места. Във финансовите въпроси ще ви бъде полезен нестандартния подход.

Рак- Необходимо е днес да общувате с всички непринудено. Освободете близките си от семейни задължения и работа в къщи. Дайте им почивка. Резултатът от тяхната дейност едва ли ще ви зарадва. По-скоро ще ви докара до раздразнение.

Лъв- Ще усетите прилив на сили и жизненият ви тонус ще продължи да се повишава. Балансирайте емоциите между колегите си без да вземате ничия страна. С много деликатност и такт ще преодолеете проблема.

Дева- Денят ще е благоприятен за Девите. Ако ви се открият шансове, постарайте се да не ги пропуснете. Предложение за смяна на работата постъпило днес, трябва много внимателно да бъде обмислено.

Везни- Добър ден за нестандартни решения на стари проблеми. Усилва се вашата аура и се повишава жизненият ви потенциал. Реализирайте се по най-доброто направление. Не си поставяйте трудно изпълними цели.

Скорпион- Днес ще се наложи да сдържате емоциите си. Ще е необходимо да вършите не това, което ви се иска, а това, което е нужно в съответствие с наложените условия и ситуации. Ще общувате с интересни личности.

Стрелец- Днес самочувствието ви е завишено. Ще ви се открият възможности за собственото ви израстване. Съзрели сте за дълбоко проникновение и някои промени в живота ви. Новите идеи ви стимулират.

Козирог- Нееднозначен в много отношения ден. Бъдете готови за всякакви изненади. Ще имате проблеми с концентрацията. От новините, които ще научите, едната ще бъде непременно добра.

Водолей- Много е важно за вас да направите добро впечатление днес на колегите и на началството. Не зацикляйте върху маловажните неща. Личните ви взаимоотношения са застрашени да станат обект на интриги.

Риби- Възможно е да се зароди конфликт на работното място. В дома ви също може да е напрегната атмосферата, заради пренасяне на проблемите от едното на другото място. Преодолейте инертността си.