Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Козирози, нови отношения може да ви заинтригуват

Овен- Бъдете разумни и ограничете контактите си. Съсредоточете се върху търсене на решения на главните проблеми. Въздържайте се от прекомерна активност в действията си и не се поддавайте на импулсите си.

Телец- Днес избягвайте да вземате активно участие в обществения живот. Старайте се да останете в сянка. Сменете своя подход на общуване. Ще имате известни затруднения, възможни са и недоразумения, но ще се справите успешно.

Близнаци- В днешния ден ще имате малко по-особено настроение. Бъдете справедливи в отношението си към близките си хора и околните. Постарайте се да не сте толкова суетни и ще ви се отдаде да видите цялостната картина на вашия живот.

Рак- Необходимо е днес да бъдете малко по-търпеливи, по-сдържани и не толкова критично настроени към останалите. Сменете тактиката на поведението си. Възможно е някои от вас да изживеят известно неразположение.

Лъв- Днес по-скоро интуитивно ще усещате как да съгласувате вашите честолюбиви замисли с желанията на околните. Критичен ден свързан с трансформацията на обкръжението ви и преодоляване на съблазните.

Дева- Необходимо е в днешния ден да бъдете много внимателни в общуването си. Съществува риск да изговорите нещо, което на околните да се стори като доста неприятно и неподходящо, и това да нанесе удар по репутацията ви.

Везни- Потърсете точката на вътрешното си равновесие - между гласa на разума и гласa на сърцето. Животът не може да бъде нито само логика, нито само чувства. Златната среда е винаги за предпочитане.

Скорпион- Добре ще постъпите, ако ограничите контактите си и не посещавате оживени места. Бъдете внимателни, когато правите покупки, защото е възможно да бъдете измамени или пък напразно да похарчите парите си. Не бързайте да се съгласявате за каквото и да е.

Стрелец- В днешния ден трябва да бъдете по-сдържани в инициативите, действията си и това, което казвате. Проявявайте повече търпение и не атакувайте директно. Служебната работа може да се окаже в ущърб на личния живот.

Козирог- Днес могат да възникнат трудности в работата ви. Не губете присъствие на духа. Не се опитвайте да се натоварвате с повече дейности, отколкото можете да се справите. Нови отношения може да ви заинтригуват.

Водолей- Добре ще е днес вместо да демонстрирате характер, да бъдете повече добросърдечни към близките до вас хора. Не зацикляйте върху проблемите си. Оставете тяхното решение на времето. Обърнете внимание и на здравето си.

Риби- Може да продължите да подхранвате само тези мечти, които съответстват на реалността. Вашата откровеност и прямота към другите, може да разсеят всички техни съмнения и да ги направят по-отзивчиви и любезни към вас.