Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Козирози, настъпва нов етап

Овен – Активността и независимостта ви нарастват, но трябва да се помни, че заедно с притока на сили, нараства също и личната отговорност. Днес е по-добре да се съсредоточите върху материалната страна на нещата и ако началото вече е положено, да развиете импулса. Важно е да останете стратези и реалисти.

Телец – Пред активността, която сега може би ще ви е присъща, е по-добре да предпочитате последователността, практичността. Съсредоточете се върху собствените си нужди и бъдете по-уверени в себе си. Важно е правилно да се позиционирате пред когото трябва.

Близнаци – Днес трябва да се вземе предвид нарастващата сила на инерцията, която се забелязва както в хода на събитията, така и в собственото ви мислене. Сега ви липсва достатъчно яркия импулс на вдъхновението и първия успешен порив.

Рак – В някои области не може да се мине без далновидност, търпение, постоянство, умение да се издържи на физическото и психическо натоварване. В процеса на работа може да се появи недостатък или да стане ясно, че ще отнеме повече време за отделните детайли.

Лъв – В този ден вашите лични искания ще се увеличат. Приятната страна на настоящите събития е общият приток на енергия. Можете внезапно да подобрите настроението си, да се появи надежда за изцеление, желание за нарастваща популярност, да разширите хоризонтите.

Дева –
Днес сложността на нещата се заключава в нарастване на потребностите и неумението да намерите точния баланс – финансов и енергиен. Не разчитайте на бързото изпълнение на плановете. Възможно е да проявите разточителност, склонност да превишавате лимитите и преяждане.

Везни – Не трябва да изпускате от полезрението си съществените проблеми. В някои случаи те могат да станат препъни-камък в отношенията ви. Не се притеснявайте от своите навици и убеждения, не подценявайте вашите нужди, отказвайте се от правата си.

Скорпион – Тъй като Луната преминава през сектора на партньорството ви, трябва да сте по-внимателни към нуждите на противоположната страна: да покажете по-голямо разбиране по деловите въпроси, да бъдете по-благосклонни и снизходителни към навиците и естествените нужди на партньора в брака.

Стрелец – Днес съдбата ще ви даде възможност да покажете своето благородство, да извършите добро дело или да вземете някого под своя опека. Важно е да различавате реалните нужди от въображаемите нужди, диктувани от тайни амбиции. Ако се отдадете на последното, бюджетът ви може да бъде раздут.

Козирог – Днес можете да си позволите някои крайности. Настъпването на нов етап или друг значим момент, можете да отбележите подобаващо. Също така можете да си позволите да бъдете малко мързеливи и да се поглезите. Благоприятен ден за интимни отношения и за любов.

Водолей –
Днес с особена сила ще ви тегли към комфорта. Дори най-рационалните и непретенциозни представители на знака ще станат по-чувствителни към битовите удобства, няма да се притесняват да се поглезят с вкусна домашно приготвена храна или изискан деликатес.

Риби –
Днес ще сте склонни да се отдадете на своите капризи. Е, няма лошо в това. Нищо човешко не ви е чуждо. Мнозина ще предпочетат хедонизма пред аскетизма. Звездите ви съветват да намерите такъв начин за задоволяване на желанията, при който разходите ви да бъдат минимални.