Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Козирози, днес ще се изявите като добри авторитети

Овен – Възможно е да се явят проблеми и обективни трудности, които могат да попречат на настоящата ви дейност и да объркат плановете. Има предупредителен знак, че може да претърпите някаква загуба на пари, имущество или нещо друго.

Телец – Днешният ден е благоприятен като цяло. Жизненият ви тонус е на високо равнище. Липсва ви обаче нещо стимулиращо. В личните отношения могат да изплуват отново стари проблеми или разногласия.

Близнаци – Денят е благоприятен в много отношения. Крайно време е да излезете от инертното си състояние и да се вземете в ръце. Бъдете целеустремени и настойчиви. Опитайте да извлечете максимално удоволствие от настоящето.

Рак – Показвате засилен интерес към лотарии, билети на късмета. Може би някои ще имат късмет, но особено не разчитайте на това. Паричният успех ще благоприятства не хазартните авантюристи, а хората с аналитична мисъл, които са добре запознати с финансовите и икономическите въпроси.

Лъв – Днес и следващите дни може да разчитате единствено на себе си. Не давайте щедри обещания, защото само с вашата инициатива не можете да гарантирате, че ще успеете да свършите всичко навреме.

Дева – Днес трябва да сдържате раздразнението си и да стискате зъби, ако се наложи. За реализация на вашите начинания ще помогнат хора, на които имате доверие и освен това са с голям коефициент на полезно действие.

Везни – В някаква степен могат да ви обхванат нерешителност и колебание. Ще забележите, че вашата самоувереност постепенно се изпарява и отстъпва място на собствената си противоположност. Не игнорирайте съветите на по-опитни хора.

Скорпион –
Днешният ден може да изведе някои проблеми на повърхността. Има голяма вероятност да попаднете във вихъра на спорове и конфликти заради поведението на недобросъвестни хора около вас.

Стрелец – Днес ще имате много работа и към вас ще се стича поток от задачи. Даже тези, които не са се обаждали отдавна и те ще се сетят сега за вас. Премерването на сили с ваши опоненти и разрешаването на конфликти сега е противопоказно.

Козирог – Днес ще се изявите като добри авторитети. Тъй като сте заслужили вече доверие, ще се допитват до вас за съвети и мнения. В някои отношения трябва да бъдете по-инициативни. Избягвайте глупавите спорове и всякакви провокации.

Водолей – Може да се заемете с реанимация на стари приятелства. Енергията на деня благоприятства подобни мероприятия. Има някои неща, които могат да ви доставят радост и удоволствие. Не ги пренебрегвайте!

Риби – Днес съществува голяма вероятност да се поддадете на илюзии, измами и заблуди. Ден, в който могат да се надигнат вашите пороци, страхове и страсти. Пазете се от злото, което се крие не само у другите, но и у самите вас.