Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Козирози, бъдете търпеливи днес

13.02.18 – вторник


Овен – Въпреки добрият жизнен потенциал, от професионалната ви активност има какво още да се желае. Губейки интерес към делата, забравяте и за отговорностите, които сте поели,а това може да стане сериозен проблем в отношенията с колеги, делови партньори и други.

Телец – Денят подхожда повече за работа, отколкото за развлечения. Избягвайте лекомислените изказвания, както и пребиваването в съмнителни компании. Изглаждането на отношенията с партньора ви зависи от това, кой е готов да си признае пръв грешките и да не ги повтаря в бъдеще.

Близнаци – Вашата обичайна общителност може неправилно да бъде изтълкувана от колегите ви и ръководството. Голяма е вероятността да ви вземат за лекомислени и неспособни да се справите с проблемите. Възможно е да имате главоболие или да страдате от безсъние.

Рак – Благоприятен ден за оформяне на документи, правене на отчети, за аналитична работа. В личен план не е изключено да преживеете неприятна ситуация. Може да се разделите със съжаление с напразните си надежди.

Лъв – Денят може да премине спокойно и даже приятно, ако не предизвиквате съдбата и не обръщате внимание на дребните неща. Избягвайте да споделяте както плановете си, така и личните си проблеми с други хора.

Дева – Денят е противоречив. Успехите не са изключени, но и неприятностите дебнат наоколо. Основните проблеми могат да дойдат от непредсказуемото поведение на някои хора. Обърнете повече внимание на външния си вид, който трябва да бъде безупречен.

Везни – Възможно е да ви провокира ваш колега и да стигнете до по-сериозен конфликт. Самообладанието и малко тактичност биха ви помогнали в известен смисъл. Някои обстоятелства ще ви попречат благополучно да завършите започнатите дела.

Скорпион – Някои проблеми могат да се окажат по-сложни, отколкото сте си представяли и решението им да отнеме повече време. Разчитайте предимно на себе си, даже някои хора да искат искрено да ви помогнат. Твърде голямо значение отдавате на емоциите си.

Стрелец – Възможно е да трябва да пожертвате едно нещо заради друго. Не се опитвайте да разрешите проблемите отведнъж. Ако изчакате малко, те сами ще намерят своето развитие, иначе рискувате да вземете неправилни решения.

Козирог – Бъдете търпеливи с тези, които обичате. Не е необходимо да има безкрайни отстъпки, но все пак някой друг компромис трябва да направите. Снижението на жизненият потенциал ще се отрази на активността ви.

Водолей – Ще срещате затруднения в общуването през днешния ден. Сблъсък между идеи и мнения може да доведат до изнервяща обстановка за вас. Избягвайте хора, които се опитват да ви налагат своето мнение.

Риби – Вашето общуване ще протича лесно. Ще бъдете твърде приятни за околните с приповдигнатата си духовитост и добро настроение. Ще успеете да изплувате над всекидневната рутина.