Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Изненади очакват Близнаците. Любовни емоции за Скорпионите

Овен – Мислете конструктивно. Настроението ви ще е чудесно, а самочувствие също няма да ви липсва. Лесно ще организирате другите. Препоръчва се активна почивка. Оставете се на течението на живота.

Телец – Подредбата на небесните сили обещава хармонично развитие на събитията и материалния просперитет. Обстоятелствата дават възможност да постигнете успех във всяка една област.

Близнаци – Днес ще бъдете осенени от добри идеи. Бъдете готови и за изненади. Замисленото за деня може да бъде отменено или отложено. Много неща зависят от вашата находчивост и предприемчивост.

Рак – Добре е за уединение и разпускане в домашна обстановка. Погрижете се за себе си, за тялото и духа си. Нервната ви система има нужда от спокойствие. Един добър масаж ще ви подейства освежаващо и зареждащо.

Лъв – Жизнените трудности няма да ви отбият от пътя. Не разчитайте на случайността, трябва да разчитате само на себе си, а астрологичните условия на този ден ще ви помогнат успешно да завършите това, което сте започнали.

Дева – Енергичните ресурси на вашия организъм са на висота. Ще имате шанс да повишите авторитета си. Можете да намерите общ език дори с най-неприятните хора в днешния ден, но и лесно могат да възникнат спорове и провокации.

Везни – Днес слушайте интуицията си преди да вземате решение. Трябва да сте готови за неотстъпчивостта на партньора си. Споровете и конфликтите могат да бъдат по чужда инициатива и все пак внимавайте.

Скорпион – Днес е възможно да се появят хора, които да ви открият нови възможности. Приливът на енергия ще способства да изведете любовните си отношения на по-високо равнище. Подходящо е за обновление на дома.

Стрелец – В центъра на вниманието ви ще бъде реализирането на ваши желания. Успехът ви ще зависи от способността ви да преговаряте. Време е да преосмислите взаимоотношенията си. Не е подходящо за прояви на консерватизъм.

Козирог – На този ден бъдете по-внимателни и избягвайте изясняване на отношенията. Нараства възможността да се стигне до разправии и спорове. Рискувате да бъдете под обстрела на критиката на близките си, което няма да ви хареса.

Водолей – Ден на позитивна енергия и спокойна почивка. Време е да си поемете дъх. За да изградите отношенията си с партньора си, първо трябва да се научите да се разбирате. Това няма да е лесно, но с търпение, такт и нежност, могат да се получат нещата.

Риби – Благоприятно време за вас. Сега проблемите няма да ви безпокоят толкова и ще можете да се отпуснете. Днес няма да имате никакви специални проблеми и всичко, което е планирано, ще бъде напълно реализирано.