Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Изключителна любов за Близнаците, страсти за Лъва

Овен – Работа днес ще я вършите без много удоволствие – мислите ви ще бъдат заети с всичко друго, но не и с работа. По финансовите въпроси бъдете мъдри и разумни, за да не изгубите. Вашето категорично нежелание да направите първата крачка след спор с близък човек, може да застраши връзката ви.

Телец –
Може да ви се появят грандиозни планове, остава само да намерите възможности да ги осъществите. На любовните ви успехи може да попречи не само срамежливостта, но и съмненията ви.

Близнаци –
Можете да постигнете много, освен ако не се объркат плановете и желанията ви. В любовта ще имате успехи и това ще бъде логичен резултат от вашето мъдро и разумно поведение.

Рак – Делата ви няма да се развиват много бързо и ще бъдат с променлив успех. Ако ви се струва, че сте попаднали в мъртва точка, обърнете се за помощ към опитни и компетентни хора, които да ви помогнат. Ако търсите във всеки симпатичен фен своята половинка, то рискувате да сгрешите.

Лъв –
Ситуацията в любовта изглежда доста благоприятна. Не позволявайте на малките проблеми да застрашат щастието ви. За да не пострада връзка ви с любимия човек, не се опитвайте да анализирате и оценявате всека от неговите стъпки.

Дева –
Звездите ви съветват да не мислите само за материалната изгода, но и как да развиете и повишите вашата духовност. Не е желателно непрестанно да демонстрирате своите практичност и рационализъм. Ако искате да бъдете уважавани от приятели и колеги, показвайте им по-често вашата щедрост и доброта.

Везни –
Плановете на мнозина ще се въплътят в действителността. Всичко върви според плана, така че няма да имате причини да се притеснявате. Следете за здравето си, защото поради намаление на имунитета, старите заболявания могат да ви напомнят за себе си.

Скорпион –
Не се отегчавайте. Съдбата ви е подготвила интересни изненади. Някои от вас ще получат добри новини. Въпреки някои незначителни промени и обновления, животът ви като цяло е стабилен.

Стрелец –
Ще стоите твърдо на краката си и ще запазите ситуацията под контрол. Това важи не само за работата, но и за любовта. Изпълнени сте с оптимизъм и радостни надежди за по-добро. Някои все пак ще изпитат жизнена неопределеност.

Козирог –
Трудностите и препятствията няма да ви изплашат - ще ги преодолеете, тъй като ще ви води и мобилизира крайната цел. Не бъдете твърде груби в поведението си (не го осъзнавате), тъй като може да се скарате с приятел или колега.

Водолей –
Днес трябва да бъдете предпазливи и внимателни, тъй като на всяка крачка могат да изникват неприятности. В любовта проявете търпение и тогава всички проблеми, които ви притесняват, скоро ще бъдат решени сами.

Риби –
Днес принципите ви могат да бъдат подложени на проверка. Отстоявайте своите убеждения. В този ден всичко ще ви се отдава, ако проявите творческа активност. Но ако се съмнявате в нещо, отложете всичко за друг ден.