Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Хармония на любовния фронт за Везните!

Овен – Трудно ще запазите равновесие. Емоционалният фон е нестабилен. Има голяма вероятност да се дразните от тривиални неща, както и да се ядосвате на всички наоколо. Не са изключени конфликти с колеги.

Телец – Днес лесно ще правите добро впечатление и ще се покажете откъм добрата си страна. Някои хора сами ще ви предложат помощ, която не сте очаквали. Възможно е успешно разрешаване на финансови проблеми, както и парични постъпления.

Близнаци – Трудно ще успеете да избегнете някои преживявания. Възможно е да бъдете разочаровани от хора, за които досега сте имали високо мнение. Все пак не приемайте много навътре дребните неща.

Рак – Денят ще се окаже добър за мнозина. Особено благоприятен ще бъде за тези, които се занимават с творчество: те няма да могат да се оплачат от липсата на вдъхновение и добри идеи. Ще изненадвате хората с точността на заключенията си.

Лъв –Денят ще мине спокойно и приятно, ще имате достатъчно време да направите нещо интересно, но едва ли ще бъде възможно да постигнете сериозен успех. Някои от вас ще срещнат стари познати и много ще се радват да общуват с тях.

Дева – Денят е подходящ за делови преговори, свързани с промяна на работата или започването на дългосрочно сътрудничество. В семейството са възможни разногласия, вашата гледна точка не винаги е ясна за близките ви. Това не е най-добрият ден за обсъждане на някои остри въпроси или проблеми, които засягат всички.

Везни – Не се поддавайте на провокации. Днес ще ви бъде трудно, защото околните като че ли се опитват да ви извадят от равновесие. Но има шанс да запазите самоконтрола си и да вземете правилните решения. В любовните отношения ви очаква стабилност и хармония.

Скорпион – Днес бъдете много внимателни по финансовите въпроси. Имате да свършите много задачи. Използвайте рационално времето и не го губете за празни разговори и безсмислени спорове. Благоприятно стечение на обстоятелствата.

Стрелец – Опитайте се да изпълните обещанията, които преди това сте дали на близките си. Избягвате кавгите и конфликтите, тъй като дори и най-незначителните от тях могат да имат неприятни последици.

Козирог – Възможни са успехи в работата и професионални постижения. В тази област си поставяте високи цели, които обаче са по вашите възможности. Не е изключено да трябва да поемете отговорност и за другите.

Водолей – Важно е да се настроите за сериозно отношение към работата, тъй като сте склонни да се отнасяте лекомислено и да разчитате, че всичко ще се нареди от само себе си. Бъдете предпазливи, защото някои от вас се доверяват на хора, които не заслужават това.

Риби – В работата разчитайте на собствените си сили. Ще трябва да работите усилено, за да направите добро впечатление. Днес някои хора ще са по-склонни да ви оценяват критично, да откриват слабите ви места пред достойнствата ви.