Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Еротични фантазии ще обсебят Лъвовете

Овен – Звездите днес ви симпатизират и обещават, че денят ви ще премине с "шест плюс". Действията ви трябва да бъдат само съзидателни. Голям е шанса да ви се открият нови неочаквани възможности. Някои със сигурност ще имат интересна и вълнуваща среща.

Телец – Пазете се от невярна информация, объркване в документацията. Иска ви се другите да разберат, че не сте толкова недостъпни, колкото изглеждате, но не прекалявайте с прелъстяването. Бъдете внимателни по отношение на случайни запознанства с лица от противоположния пол.

Близнаци – Днес ще имате голям заряд от енергия. Поддържайте приятелски отношения с колегите. Ще ви се прииска в даден момент да се уедините, за да помислите на спокойствие над някои важни житейски казуси. Възможно интересно запознанство в компанията на приятели или по време на път.

Рак – Избягвайте да критикувате, да изричате обвинения и обидни думи, разрушителните действия и негативните мисли. Не трябва да задържате обидите в себе си. В душата ви трябва да цари хармония. Общуването в приятелска среда е особено подходящо и спомага да се повдигне настроението.

Лъв – Днешният ден ще бъде светъл и позитивен. Позитивната ви настройка ще ви помогне да се справите с всички затруднения. Добър ден за еротичните ви фантазии. Не забравяйте, че на прелюдията към секса е необходимо да отделите повече внимание, отколкото на самия акт.

Дева – Дайте на мозъка си възможност днес да си почине от всички проблеми, с които го товарехте в последно време. Постарайте се да не го натоварвате с много допълнителна информация. Поискайте от партньора си един хубав отпускащ масаж.

Везни – Внимателно подхождайте към обновлението в живота си. С уважение се отнасяйте към другите, избягвайте да злоупотребявате с доверието им и не се налагайте над тях. Хубаво е да проявите днес щедрост, да приготвите вкусна храна, да поканите гости.

Скорпион – Днес може да се окажете под сериозен натиск, но не се огъвайте пред нищо и никого. Не отстъпвайте назад, когато напред ви очаква успех. Не бива да отказвате на организма си заслужена релаксация, особено ако ви подава сигнали за липсата на внимание и грижовност. Може да ви се появи причина да ревнувате партньора си от миналото му.

Стрелец – Не бива да се страхувате от интимни отношения днес. Нещата няма да са толкова лоши, колкото ви се струва. Съгласете се да прегърнете партньора си с всички последващи последици от това, дори и пикантни.

Козирог – Знайте си цената и не падайте под нея. Избягвайте да общувате с хора, които ви подценяват. Днес вътрешната ви енергия ще търси да намери изход. Само не я влагайте в скандали. Вместо това може да я вложите в някоя семейна игра с партньора си.

Водолей – Днес може да ви хрумне ценна идея, която в бъдеще да бъде приложена. Чувствате, че не ви достига въздух и свежест в отношенията с редовният ви партньор, което ви пречи да се отдадете цялостно и вие. Но днес е подходящо да се опитате да промените нещо.

Риби – Опитайте се да намерите дипломатическо решение на конфликтните ситуации. Днес партньорът ви ще бъде в подходящо настроение за любов и ако приемете да участвате и вие, може да си създадете истински празник на любовта с много страст, нежност.