Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Емоционален ден за Телците. Романтичен за Лъвовете

В много хора ще се появи романтично настроение и мечтателност, ще почувстват дълбока връзка и взаимно разбирателство с партньора си. В същото време други ще се нуждаят от почивка и уединение и това е разбираемо. Хората ще бъдат по-чувствителни, някои напълно откъснати от реалността. Много от тях ще се изправят пред вътрешните си страхове и съмнения, ще станат подозрителни, лесно раними и сантиментални. Това може да доведе до манипулиране в личните взаимоотношения. Помнете, че по-важно е да сте искрени с партньорите си.

Овен – Искате всичко и веднага. Разбираемо е вашето желание, но днес се въоръжете с търпение и се пригответе да работите упорито, като проявите издръжливост. Бързането може да ви докара грешки. Не се оставяйте да ви въвлекат в скандал или опасна авантюра.

Телец – Ще проявите по-голяма чувствителност и емоционалност. Вътрешното ви състояние може да повлияе неблагоприятно на вашите любовни взаимоотношения, но ако сте искрени и мили с партньора си, това само ще укрепи връзката ви. Търсите взаимно разбирателство и подкрепа в човека до себе си.

Близнаци –
Ще бъдете неуверени в себе си и чувствителни. Преценката ви ще бъде неадекватна и ще се разочаровате лесно от дребни неща. У вас може да се надигне възмущение и склонност да преувеличавате всичко. Постарайте се да намерите сили и да отблъснете негативните мисли.

Рак – Днес ще бъдете по-силни и морално устойчиви. Ще почувствате, че преминавате през важен етап. Време е да обобщите заключенията и да помислите за бъдещето. Вярвайте в късмета си и разчитайте на силите си. Дайте подкрепата си на партньора си и се отнесете с разбиране към него. Покажете вашата загриженост и обич.

Лъв –
В много отношения удачен ден. Вие ще търсите нови впечатления, романтика и разнообразие. Ще сте склонни да се позабавлявате на чужд гръб с ироничност. Благоприятно време за романтична среща в компанията на приятен или любим човек.

Дева – Денят няма да е лек и това може да повлияе на отношенията ви с половинката ви. В живота не всичко е толкова гладко, колкото бихте искали, но не трябва да се затваряте в себе си. Бъдете искрени с близките си хора и им доверете мислите си.

Везни – Вие сте уморени, защото минахте труден период. Намерете възможност днес да прекарате деня като се наслаждавате на природата, уединението или на близки хора. Трябва да се успокоите малко и да разхлабите хватката около партньора си. Бъдете внимателни, но не натрапчиви.

Скорпион – Днес ще бъдете далеч от всяка романтика и нежност. В живота ви работата и ангажираността ще излязат на преден план. Това не е най-доброто време за общуване с половинката ви и запознанства, но все пак можете да опитате. Основното е да бъдете внимателни и любезни.

Стрелец – Преобладават позитивни тенденции. Денят ще е успешен, но въпреки това пак ще има причина да изхабите малко нерви. Правите добро впечатление и имате шанс да се харесате на човек, който не ви е безразличен. Повече се усмихвайте, това ще запази доброто ви настроение.

Козирог – Днес ще почувствате привързаност към дома си, уюта и чувството за безопасност. В любимия човек ще търсите разбиращ и любящ партньор. Но трябва първо вие да покажете чувствата си и своята загриженост.

Водолей – Денят ще е натоварен период. Искате да направите някои корекции в плановете си, но не предприемайте още радикална промяна. Вечерта отложете всичко и се отпуснете до любимия човек. Общуването и взаимността ви ще ви донесат радост.

Риби –
Денят може да започне с трудности, но влиянието на позитивните тенденции с всеки изминал час ще се усилват и като цяло ще бъде успешен. Ще бъдете по-взискателни към партньора си, но избягвайте да се карате за дреболии. Можете съвместно да решите възникналите проблеми.