Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Добър ден за Раците и Рибите, положителни емоции за Козирозите

Овен – Можете да почувствате безпокойство или някакво емоционално напрежение, при това без видима причина. Вниманието ви ще бъде заето с домашни грижи, не само моментни, но и тези, които са се натрупали.

Телец – Днес е необходимо да бъдете предпазливи във всичко – пазаруване, отношения, по други въпроси. Може да се почувствате притеснени от финансовата страна на нещата. Това наистина може да създаде усещане за тежест.

Близнаци – Днес ще предпочитате да останете в уединение и на спокойствие да размислите за последните събития, да си дадете равносметка, да си направите някои изводи и да вземете решения за плановете в близко бъдеще.

Рак – Добър ден. Днес сте жизнени и доста енергични и имате желание да действате, да вършите нещо, а не да се отпуснете да мързелувате. Ако приятелите ви поканят да прекарате време в тяхната компания, не отхвърляйте поканата.

Лъв – Денят е по-подходящ за почивка, а не за активно действие, но вие сте решени да свършите куп отложени неща. По-късно през деня може да бъдете обхванати от внезапни пориви, да превключите на друга вълна и да предприемете нови действия.

Дева – Не обстоятелствата около вас, не другите, а вашият проявен максимализъм може да ви докара неприятности. Не атакувайте близките си за дреболии. Отпуснете се, за да могат да се отпуснат и те. Навън ви очакват по-приятни емоции.

Везни – Днес сте настроени да възприемате живота по-позитивно. Не си давайте много зор в домашните ангажименти. Подарете си този ден. Посветете си достатъчно време на себе си, на приятни занимания, на шопинг или на срещи с приятели.

Скорпион – С всичко, което сте си планирали за днес, лесно ще се справите. Да се избягват споровете и проявата на силни емоции. Също така денят е подходящ за кратко пътуване и активен отдих със семейството.

Стрелец – Набелязали сте си дълъг списък от задачи, но позитивната ви нагласа ще помогне да се справите с всички тях бързо, лесно и енергично. След това трябва да намерите достатъчно време и да се отпуснете и да почивате. Избягвайте сериозните разговори у дома.

Козирог –Ако обстоятелствата позволяват, отделете малко време за вашето хоби или разходка извън града с приятна компания, което ще подобри настроението ви. Ще натрупате положителни емоции и впечатления.

Водолей- Семейните отговорности изискват вашето внимание. Днес лесно ще съгласувате своите интереси с тези на близките ви. В личния ви живот все още има увлекателна динамика и възможност да влияете върху случващото се със собствените си действия.

Риби - Денят за вас ще бъде добър.Отношенията с близките или партньора ви има възможност значително да се подобрят. Не пропускайте този шанс. Организирайте обща вечеря или романтична среща, обадете се на роднините си или по-добре ги посетете.