Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Днешният ден е много печеливш за тази зодия!

Овен- Девизът ви през днешния ден нека да е: “Сътрудничество, не съперничество!” Неочаквано могат да възникнат проблеми с финансите. Засега отложете романтичните срещи и признанията.

Телец- Днес ще бъдете подвластни на различни изкушения и съблазни повече от обикновено, затова бъдете внимателни! Неконтролируем ще бъде и апетита ви – внимавайте! Вещите купени днес няма да ви донесат голяма радост, а и по-късно може да откриете дефекти.

Близнаци- Жизненият ви потенциал е на по-ниско ниво, затова избягвайте не само физическото натоварване, но и емоционалното напрежение. Най-доброто място днес за вас е диванът и някоя увлекателна книга в ръка.

Рак- Постарайте се да не стигате до състояние на крайна умора днес. Успех ще постигнете макар и не по начина, по който сте си го представяли. Използвайте максимално всяка възможност, която ви се предостави.

Лъв- Времето е подходящо за конструктивно сътрудничество. Лекотата, с която изпълнявате всички ваши задължения ще предизвикват у някои хора завист. Елемент на неочакваност може да обърка вашите планове за деня. Бъдете на висота, каквото и да ви се случва!

Дева- Отделете максимум време за довършване на старите дела. Така ще си разчистите пътя към новото, което идва. Няма да бъдат изгодни сделките, свързани с бизнеса. В следобедните часове не е изключено някой да ви създаде сериозни проблеми.

Везни- Вашите отговорност и надеждност са качествата, които другите ценят у вас. Постарайте се да ги използвате през днешния ден и да затвърдите това впечатление. Избягвайте да правите големи разходи!

Скорпион- Днес не трябва да се оплитате в тайни и лъжи, както и да участвате в заговори с когото и да е. Обърнете внимание на всеки незначителен симптом за намаляване на вашето самочувствие и потърсете причината - може да е начало на някакво заболяване.

Стрелец- Днес трябва да отделите внимание преди всичко на своето здраве. Ще ви бъде трудно да съхраните нивото на енергийното си поле. Всички показатели на физическата, интелектуалната и емоционалната ви активност са занижени. Избягвайте напрегнати дейности!

Козирог- Денят е твърде своеобразен по своето естество. И да срещнете трудности, ще можете да се справите сами, но можете и да потърсите помощ от близки хора. Опитите на някои хора да ви контролират много ще ви подразнят.

Водолей- Лесно можете да се озовете в центъра на вниманието на общността около вас. Някои ще станат организатори на някакво мероприятие. Ако ви предложат да посетите някое ново място, не отказвайте. Ще съберете хубави впечатления.

Риби- Благоприятното разположение на звездите днес може да ви изведе на по-предни позиции. Отношенията с колегите и партньора ви ще бъдат хармонични. Подходящо време да се захванете със сериозни дела.