Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Днес не се доверявайте и не отговаряйте на провокации

При Луна във Водолей е полезно натоварването на мускулите на гърба. Аеробиката подобрява работата на сърцето. Процедури усилващи регенерацията на кожата, сега са безполезни. Повечето пластични операции нямат успех. В това време е подходящо за профилактика на плоскостъпие и варикозно разширение на вените. Ходете боси по неравни повърхности. Подходящо за стоматологични процедури, за отделяне на брадавици и мазоли, педикюр, маникюр, перманентен макияж. След 20:12ч до 02:25ч Луната ще е без курс и след това преминава в знак Риби.

В 29-ти лунен ден става борбата на злите сили със светлите. Това е време на черните безлунни нощи, когато се сгъстява астралната мъгла. Нищо не трябва да се предприема и да се започва или планира, защото ще се развали и ще донесе неприятности. В този ден не бъдете доверчиви. Съмнителните цифри и факти обезателно проверявайте. Навсякъде трябва да бъде светло, наред с електрическият ток е добре да има и запалени свещи. Не общувайте с хора, които са ви неприятни или се стремят да ви призоват към дълбоко личен разговор. Възможни са провокации и недоразумения в областта на личните отношения.

Облекло – Благоприятни са сините тонове. Избягвайте жълтото и зеленото.

Подстрижка – Подстригването в този ден увеличава самоувереността. Желателно е съвсем късо да се подстрижат тези, които планират през следващия месец големи промени. Обновете своите коси, за да могат резултатно да работят за вас. Боядисването на косата не се препоръчва. Това може да довлече проблеми с комуникациите и материалните ресурси. Оставете косите в покой.

Сънища – Съновиденията носят много полезна информация за тези, които искат да разберат себе си и своята душа. На символично равнище са поставени вашите най-сложни душевни проблеми. Бъдете внимателни към всичко, което ви се присъни дори да ви се стори на пръв поглед пълна безсмислица.

Каквото и да се случва и колкото и лошо да изглежда днес, то е без значение, защото животът продължава и ви очаква един по-добър утрешен ден. И нови усмивки! Само имайте вяра! Да съществуваш, не значи да живееш.