Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Днес Лъвовете започват нов живот, а Рибите тръгват на път

Овен- По-малко се безпокойте и не се притеснявайте или поне дръжте емоциите си под контрол. Колкото по-скоро си възвърнете самообладанието, толкова по-значим успех може да постигнете. Вероятни са парични постъпления или печеливши сделки.

Телец -
Възможно е да има удачно стечение на обстоятелствата. През втората половина на деня ще има възможност да се съсредоточите върху битовите работи, да решавате някои важни въпроси, свързани с домакинството. Възможно е да се срещнете със стари приятели, общуването, с които ще ви зарадва.

Близнаци - Можете да правите планове за бъдещето, ще ви се отдаде да ги обмислите до най-малките подробности. Втората половина на деня ще бъде по-сложна. Тя носи много преживявания и притеснения. Може да се появи конфликт, който ще ви разстрои. В този момент е нежелателно да се поемат рискове, да нарушавате установените традиции.

Рак -
На този ден звездите съветват Раците да се задоволяват с малките успехи и да не се опитват да ги умножават. Опитът да се подобри ситуацията може да има обратен ефект. Ако партньорът ви или друг близък човек са склонни на отстъпки, не се опитвайте да се възползвате и да се пазарите за допълнителен бонус. Желателно е да се избягва всичко, което може да засенчи хармонията на отношенията и съвместния живот.

Лъв – Днес е благоприятен ден да поставите всичко на мястото му. Желателно е да се придържате към приятелски и дружелюбен тон не само в значимите делови и лични партньорства, но и в контактите с хората от близката ежедневна среда, например колеги, съседи и други. Събитията днес могат да отворят нова, по-щастлива страница в съдбата на Лъвовете, които са все още сами.

Дева –
Днес е по-добре Девите да се въздържат от ненужните разходи и всичко, което е продиктувано от спонтанни емоционални импулси. Причината е проста: на този ден не трябва да има никакви превишения над нормите. Това, което изглежда безобидно и безопасно, може да причини щети, да наруши финансовото равновесие.

Везни –
Днес Везните са вътрешно уязвими и може по всяко време да изгубят спокойствие. Причината за раздразнителността или други отрицателни емоции може да се намери в собствения ви дом или в най-близкото обкръжение.

Скорпион –
През деня Скорпионите може често да бъдат посещавани от неприятни мисли или отрицателни емоционални импулси. Звездите не ви съветват да предприемате под тяхно влияние нещо сериозно: най-вероятно това ще се окаже грешка. Днес не сте в най-успешното положение за себе си и причината не е във вас, а в обстоятелства, над които нямате власт.

Стрелец –
Днес сте в правото си да се държите непринудено, но не приемайте свободата буквално и да нарушавате правилата на приличие. Не е изключено да получите знак за симпатия и интерес към вашата личност от представител от другия пол.

Козирог –
Ако днес се увлечете по различни събития или в други сфери на живота, любимия човек може да прояви ревност. За да не усложнявате отношенията, отделете повече внимание на любовта. Самотните представители на знака нека да си поставят за цел да разширят кръга от познати.

Водолей –
Днес заплахите към вашия знак не са толкова очевидни, колкото скрити. Сред последните могат да се окажат някои уязвимости, психологически затруднения и здравословните проблеми. Възможно е да изпитате съмнение в искреността и дълбочината на чувствата на вашия партньор заради някакъв повод.

Риби –
Денят ще донесе благоприятни възможности, особено през първата си половина. Не е изключено да трябва да отпътувате непредвидено. Втората половина на деня е подходящ момент за спокойна почивка или за непринудена среща с някой приятел.