Днес бъдете по-предпазливи

15 февруари 2017 | 09:15
видяна 1990
коментари 0

Луна в знак Везни. От тук прави хората деликатни и приятни в общуването. Силно нараства интереса към противоположния пол. В същото това време предизвиква повече колебания и нерешителност. Дългото обсъждане на различни варианти прави трудно вземането на окончателно решение. Благоприятно време за обновление на гардероба, за покупка на украшения и бижута, произведения на изкуството. Стават особено уязвими бъбреците, пикочния мехур, кръста, областта на бедрата и панкреаса. Диабетиците и болните от панкреас трябва да съблюдават диета, тъй като може да се получи обостряне. Да се намали употребата на течности, а алкохола е недопустим. Уязвимите органи не бива да се оперират. Благоприятно време за вадене на зъби, за лечение на уши, очи и пластични операции. Именно сега можете да посетите своята козметичка. В такива дни е нежелателна смяната на температурата на тялото чрез парна баня, контрастни душове, травмиране на кръвоносните съдове, натоварване на краката. В храната да преобладават повече плодове и зеленчуци. Да се намали количеството на употребяваните течности. Заменете ги с негазирана минерална вода и билков чай.

19-ти лунен ден - енергията на деня е неблагоприятна за човека. По-малко общувайте и ако ви позволяват обстоятелствата, никъде не ходете. Съзнанието в този ден е затормозено, раздвоено, замърсено. Напрежението просто витае във въздуха. Достатъчно е една единствена невъздържана дума или поглед, за да се разрази страшен скандал или спор с тежки последици. От вас ще се изисква днес да покажете на какво сте способни. Време на трудностите. Контролирайте парите и документите си, в обществен транспорт е желателно да държите ръцете си върху чантите. Днес не вземайте и не давайте пари на заем. Може да се стигне до алергични реакции. Не се препоръчва участие в празненства и сбирки, където има употреба на алкохол.

Отношения: Неподходящо време за любовни трепети и срещи. Може без да искате да обидите партньора си и да влезете в спорове. В никакъв случай не предприемайте изясняване на отношенията си. Не само, че няма да се разберете, но още повече ще ги задълбочите.

Подстрижка – За предпочитане е да не се постригвате, за да избегнете неприятности със здравето – мигрена, болка в костите и ставите.

Сънища – От сънищата си не се бойте. Те нямат никакво отношение към реалния живот.

Коментари

Добави Коментар

Най-четени