Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Динамичен ден за Овните, спокоен за Раците

Овен - Един динамичен ден за подопечните на Марс. На работното ви място или в къщи може да се създаде известен безпорядък. Ще бъдете като Фигаро тук, Фигаро там. Ще ви е нужна голяма доза търпение.

Телец - Днешният ден за вас няма да се отличава с нищо съществено. С нищо няма да бъдете зарадвани или огорчени. Обикновеното еднообразие на работното място, монотонност в къщи, някое дребно спречкване.

Близнаци -
Денят може да донесе смесени емоции от всякакъв характер. Преразгледайте внимателно някои детайли от живота си. Погрижете се по-добре за личните си отношения. Не си позволявайте да зацикляте на едно място.

Рак - В днешния ден сте повече предразположени към спокойните удоволствия. Помислете какво точно можете да направите за това. Обединете в себе си желанието за обновление и трезвия разум.

Лъв - Не налагайте авторитета върху близките си и не упражнявайте натиск върху тях, защото така само ще ги отдалечите от себе си. Някакво безпокойство ще ви измъчва на подсъзнателно ниво.

Дева - Точно така трябва - да махнете с ръка и да обърнете гръб на всички проблеми. Не е необходимо да запознавате всички с това какво мислите да правите. Ще попаднете в затруднено положение, но с малко ловкост ще успеете да се измъкнете.

Везни - Някои неща могат сериозно да ви раздразнят и да ви хвърлят в нов ред на мисли. Не приемайте толкова присърце нещата. Идете на покупки, направете си един хубав и приятен подарък, обменете мисли с приятел и ще живнете отново.

Скорпион -
Всичко в отношенията ви с вашия партньор може да се нареди, стига да не искате прекалено много. Трябва да промените някои правила помежду ви и да не преигравате най-вече. Пазете се от настиване.

Стрелец - От вашата толерантност и тактичност зависят отношенията ви с околните. Решението на някои заплетени ситуации лежат във вашите ръце. Имате способността да влияете на другите, за това бъдете по-отговорни.

Козирог - Ако усетите спад в жизнения си тонус, значи сте надценили силите и възможностите си. Настроението ви лесно ще се променя, а самочувствието ви ще бъде малко занижено. Не се отпускайте под напора на обстоятелствата.

Водолей - Нещо неочаквано може да ви подтикне към по-самоуверени действия. Хубаво е да бъдете предприемчиви, но не и днес. Не правете от мухата слон и не придавайте толкова голямо значение на дребните неща.

Риби - Някакво огорчение или разочарование може да помрачат деня ви. Постарайте се да не се скатавате и много да не се набивате в очите на вашите началници. Може да решат, че бездействате и да ви намерят още задачи.