Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Девите - с добри перспективи в любовта. Везните да се настроят на романтични вълни

Овен - Стремете се да изкарате деня спокойно, с чувство за хумор. Луната до 14:06ч е в тайнственият дванайсети дом, така че времето е чудесно за духовни практики, медитации, търсене на скритото значение на неща и събития. Можете да получите интуитивни прозрения.


Телец -
Денят е подходящ за преразглеждане на някои от предишните планове. Добро време за кратки пътувания – разходки, за общуване с приятели. Много от вас ще бъдат обзети от романтично настроение. Не се притеснявайте да помечтае - особено за такава възвишена материя като любовта!

Близнаци - Имате всички основания да предполагате, че денят ще се окаже благоприятен за вас. Вие сте приятелски настроени, способни сте да поддържате взаимоотношенията с близките хора в хармония и баланс. Вашето оптимистично настроение помага да видите привлекателната страна на живота.

Рак - Ако вие и партньорът ви преживявате труден етап от живота, събитията от този ден могат да посочат истинската му причина и да ви предложат начини как тази причина да бъде премахната. Доверието и близостта ще преминат една крачка напред.

Лъв - Повечето от вас ги очаква интересен дневен сюжет. Нещата ви ще се подреждат по най-добрия начин. Днешният ден е подходящ за спокойно съзерцание на света. Слушайте любимата си музика, която ще ви вдъхнови към романтични мисли.

Дева - Ако бъдете любезни с другите, денят ще вземе положителна посока. Звездите съветват самотните представители на вашия знак да не прекарват времето сами. Имат добър шанс да разширят перспективите си в любовта.

Везни - Да възстановите вътрешният си баланс могат да ви помогнат близки хора и интелектуалните занимания в дома ви. Добре е да си назначите среща с човек, който ви вълнува на тихо, уединено и романтично място. Настройте се на вълните на любовта и нежността.

Скорпион - Звездите ви съветват да промените нещо в отношенията си с партньора, въведете нови елементи. Не е нужно да се променя твърде много - само няколко щрихи са достатъчни, така че вие и избраникът ви да почувстват разликата. Резултатът от това ще направи връзката ви по-силна и хармонична.

Стрелец - Днес ще се радвате на положителните емоции и благоприятното стечение на обстоятелствата. Не давайте обещания на партньора си, ако не сте сигурни, че скоро ще можете да ги изпълните.

Козирог - Отпуснете се, откажете се от сериозността си. Потърсете малко развлечение. Флиртувайте с партньора си, а ако нямате такъв, потърсете възможностите в Интернет. Кореспонденцията с виртуален познат ще повиши духа ви, а и ще ви бъде забавно.

Водолей -
Бъдете предпазливи, тъй като поради лекомислие и неразумност рискувате да изпаднете в неприятна ситуация. Не игнорирайте знаците на внимание, които получавате от вашия партньор. Дадени обстоятелства могат да събудят отново някои чувства във вас.

Риби - Отделете достатъчно време на своите лични отношения. Не мислите ли, че партньорът ви изпитва остър недостиг на внимание? Ако това е така, трябва да помислите за причината. Наистина ли сте толкова заети или просто си търсите извинение по-малко време да бъдете с него?