Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Чувствени удоволствия за Лъвовете, Козирозите днес са душата на компанията

Овен – Този ден може да бъде благоприятен за всичко свързано с любовта и личния живот. Свободните представители на знака има нужда повече време да прекарат извън дома си, тъй като има шанс да срещнат съдбата си. Шофьорите да бъдат внимателни по пътищата, защото са възможни аварийни инциденти. На пешеходците се препоръчва да прекосяват улицата само на определени места.

Телец
– Устройте си днес нещо като празник на душата. Обърнете се с цялото си същество към всичко красиво, прекрасно, независимо дали е природата или шедьовър на изкуството. Приливът на енергия ще ви е обезпечен, а жизненият тонус ще се повиши. Изпълнявайте ангажиментите си, но си оставете време за срещи и диалог с приятели.

Близнаци
– По-добре е да отложите важните въпроси. Сега може да се окажете в неудобно положение или просто да се заблудите в своите убеждения. Главното е да не губите време за отрицателни емоции. Подкрепата и разумните съвети на приятели и роднини ще ви помогнат да се чувствате по-уверени.

Рак – Този ден може да бъде емоционално много горещ. Намалете общуването до минимум, щадете нервната си система. Съсредоточете се върху срочните дела. Не оставяйте за утре това, което можете да свършите днес. Положете усилия за укрепване на любовните си отношения.

Лъв – Възможно е днес да възникнат редица пречки, които трудно ще бъдат преодолени. Въздържайте се от всякакви прояви на гняв и агресия. Изгубите ли спокойствието си, веднага ще се почувствате в атмосферата на враждебност и конфронтация. Чувствени удоволствия, може би и горещо признание очакват някои от по-младите Лъвове.

Дева – Възможен е малък сблъсък с близък или по-старши член на семейството. Това несъгласие ще бъде генерирано не от фундаментални различия, а просто от нежелание да се изслушвате. Не пренебрегвайте топлите думи, подаръци и признаците на внимание, които може да получите.

Везни – Възможни са някакви спънки и пречки да възпрепятстват делата ви, но всичко ще успеете лесно да преодолеете. Важното е да не правите от мухата слон. Тези, които имат деца, ще се сблъскат с техните проблеми. В любовните отношения направете нещо нестандартно.

Скорпион – Днес можете да се проявите като силно емоционални, но тази емоционалност може да донесе неприятности не само на вас, но и на партньора ви. Основният фокус на вниманието ви трябва да бъде насочен върху дома, семейството, семейни връзки. Бъдете внимателни с новите запознанства.

Стрелец – Постарайте се в ежедневието ви да има повече оптимизъм. Има вероятност от грешки, но ще ги забележите навреме и ще ги коригирате, преди да е възникнал проблем. Невнимателното ви отношение и проявеното безразличие към близките ви хора ги наранява.

Козирог – Сега имате много енергия. Можете да станете душата на всяка компания и да зареждате всички с оптимизма си, но съществува опасност като магнит да привличате нечестни хора, които трябва внимателно да избягвате в момента. Трябва да отделите повече време за вашето здраве и физическа форма.

Водолей – Избягвайте отрицателните емоции и преумората. Прекарвайте повече време в компанията на близки хора, където ще можете да се отпуснете. Особена деликатност изисква разговорът с по-възрастен роднина.

Риби – Пазете силите си и избягвайте стресови ситуации. На професионалната си работа отделете повече старание и внимание. Възможно е да получите неочаквани отговори на въпроси, които отдавна ви вълнуват. Нещо може да ви подтикне да промените ориентирите си в личния живот.