Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Близнаците днес показват на света, че са страхотни, Рибите хармонизират връзката си

Овен- Възможно е някои Овни на този ден да виждат връзката си с любимия си човек не съвсем обективно, а през призмата на собствените си фантазии и в изкривена форма. Днес трябва да намерите точния баланс и да съчетаете противоположностите, да създадете здрава основа за идеални отношения.

Телец – Бъдете нащрек с хора, които са известни със своята страст към слухове и клюки: поради тях, вашата репутация може да пострада. През втората половина на деня са възможни непланирани срещи или принудителни контакти с хора, които не са твърде приятни за вас.

Близнаци – За Близнаците е хармоничен и продуктивен ден, не губете нито минута. Днес можете да покажете на какво сте способни и в много случаи лесно ще се справите без помощта на някой друг. Ако имате обаче подкрепа, нещата ще се развият още по-успешно.

Рак –
Динамиката и дипломацията са важни за успеха днес, но не във всяка ситуация си струва да се рискува. Бъдете снизходителни към слабостите на любимия човек. Това ще помогне да се намали емоционалното напрежение между вас и да се установи взаимно разбирателство.

Лъв – Лъвовете трябва активно да използват правилния момент за сътрудничество - днес това е стъпка към по-добро бъдеще. Преди да се впуснете в общата кауза е необходимо да хармонизирате вкусовете и плановете, да разделите областите на отговорности и правилно да разпределите ролите.

Дева –
Девите днес трябва да бъдат общителни, усърдни, изобретателни. Ще ви се появят нови идеи, които с малко помощ от приятели, бихте могли да ги реализирате. Внимателно правете покупките си, следете за стила и качеството.

Везни –
Ще има възможност за добра почивка, а промяната на обстановката ще ви е от полза. Малките пътувания ще повишават настроението, дори ако не са планирани предварително. Бъдете внимателни с парите - големите покупки са нежелателни.

Скорпион – Нарушаването на общоприетите норми може да създаде скрити проблеми за вас, чието действие ще бъде забавено във времето. Трябва да се съобразите с мнението на партньора си, а не да настоявате на всяка цена на своето.

Стрелец – Можете да направите нещо заедно с близки приятели или членове на семейството си. Съвместните инициативи ще са успешни при условие на взаимна толерантност, приятелско отношение и еднакво разбиране за справедливост.

Козирог – Звездите ви съветват да се гмурнете във водовъртежа на събитията. Това е чудесен ден за активно взаимодействие с други хора, не на думи, а на дела. На свободните Козирози се препоръчва да забравят за сериозността си и да отделят от свободното си време за развлечения и забавления.

Водолей – Добре ще е днес да преодолеете мързеливостта си и да предприемете нещо, което ще ви е хем интересно, хем приятно. Денят е еднакво добър за индивидуални и партньорски инициативи.

Риби –
Този ден носи за Рибите добри перспективи в личен план. Възползвайте се максимално. Ако искате да внесете разнообразие във връзката си и да освежите чувствата си, това е перфектният ден за това. (предимно следобеда и вечерта)