Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Близнаци, звездите ви обещават романтика!

Овен – Преди да кажете нещо, първото помислете. Не забравяйте за дипломацията в отношенията. Не е желателно да обсъждате чувствителни теми с близкия ви човек, защото може да стигнете доста далеч в изясняването.

Телец – Денят носи несигурност в отношенията. Противоречията могат да доведат до сериозни проблеми. Преди да кажете или направите нещо, добре помислете как ще възприемат думите и постъпките ви вашите близки или партньорът ви.

Близнаци – Плановете, които имате, вероятно ще успеете да реализирате. Опитайте се да се докажете като добри стратези. Не насилвайте събитията, оставете ги на естествения им ритъм и бъдете уверени, че всичко ще се получи както трябва. Има шансове за романтично преживяване.

Рак – Денят не е подходящ за решаване на важни дела или за започване на нови. Не бързайте и бъдете по-тактични с другите. Не са изключени разногласия в семейството или на работното място, ако не сте внимателни.

Лъв – Установете ясни граници между личните и обществените отношения. Не бъдете прекалено откровени и не влизайте в подробности относно личния ви живот. Може би някой смята, че има право да ви дава съвети, но на вас те не ви трябват.

Дева – Възможно е да имате противоречия поради финансови проблеми или други нежелани ситуации. Необходимо е да се действа предпазливо, като се опитвате да не предизвиквате негативна реакция от страна на близките ви.

Везни – Ако наскоро ви се е появил романтичен интерес и любовните чувства ви изкушават да направите решителната крачка, не бързайте толкова. Дишайте дълбоко и оценете колко сериозни са вашите чувства преди да предприемете нещо.

Скорпион – Думите ви изпреварват мислите ви и това може да създаде неудобни ситуации. Може би неволно и малко необмислено ще докоснете болезнено чувствата на някого. Многообещаващ период за самотните сърца, това време е подходящо и за почивка и възстановяване на силите.

Стрелец – Ако някой от другите, независимо дали колега на работа, член на семейството или близък човек ви дразни в този ден, не бързайте да реагирате емоционално. Поемете дълбоко въздух и се опитайте да погледнете ситуацията от неговата гледна точка.

Козирог – Днес ви се препоръчва повече търпение. Някой от хората около вас може да ви провокира. Не бързайте да реагирате и да правите окончателни изводи, изчакайте, докато се успокоите и обстоятелствата станат по-ясни. В личния ви живот също могат да се появят неочаквани пречки.

Водолей – Днес много неща ще ви се изяснят и ще придобиете съвсем друго разбиране за тях, тъй като енергията на деня ще ви избави от илюзиите и ще ви даде възможност реално да погледнете на света около вас.

Риби – Посветете се изцяло на задълженията си, но с нормален темп на работа. Да се избягват натоварванията във всякаква форма. Ще ви влияе семейният микроклимат. Оставате си вътрешно уязвими. Не бъдете твърде откровени, дори с близки хора. Всичко, което казвате може да се обърне срещу вас.