Близнаци, тайна среща ви очаква днес. Везни, вслушайте се в думите на партньора си!

10 август 2017 | 07:00
видяна 4998
коментари 0
Снимки: Pixabay

Овен - Ако шефът ви извика на официален доклад или поверителен разговор, ще трябва да се съобразите с неговото настроение. С партньора си по съжителство или по бизнес разговаряйте също с делови тон и не изпускайте главната цел.

Телец - Голяма е вероятността да останете раздвоени след интензивното си общуване с повече хора. Темите на разговорите ще бъдат преимуществено от практически характер. Обсъждането на дребните детайли ще ви заинтригува повече от мащабното планиране.

Близнаци - Трудно ще намерите друг такъв ден подходящ за уединение, работа и шлифоване на детайлите. Ако имате да казвате нещо, ще го кажете на другите в прав текст. Тайна среща или пътуване.

Рак - Звездната обстановка ви съветва да не се поддавате на съблазни. Отложете неприятните дела и грижи за следващият ден. Някаква връзка ще придобие допълнително значение за вас.

Лъв - На преден план ще се окажат не глобалните въпроси, а по-дребните дела от битов или професионален характер. Ще ви е трудно да се концентрирате дълго върху една задача. Подходящо време за обсъждане на въпросите с отплатата.

Дева - Важните въпроси за вас, свързани със семейство, деца, здраве, домашни грижи, обсъдете и с други хора. Така ще чуете различни гледни точки. Страничното мнение в някои случаи е по-обективно, отколкото собствените ви размишления.

Везни - Вашият партньор може да се превърне днес във ваш критик, но със същата лекота е способен да стане и най-добрият ви съветник и консултант. Имайте нужното търпение да чуете и разберете това, което ви казва.

Скорпион - Голяма част от времето си ще трябва да посветите на битовите и финансовите проблеми. Служебните въпроси също ще се нуждаят от специалното ви внимание. Възможни са малки парични постъпления от различни източници.

Стрелец -
Днес от вас ще излезе чудесен посредник, консултант или информатор. Ще задавате от своя страна неудобни или уточняващи въпроси, за да си изясните някои моменти. Тези от вас, които трябва да усвоят нови методи, ще го направят бързо.

Козирог - Успехът на вашите дела ще зависи на сто процента от това, доколко сте изпълнителни и внимателни. Не пренебрегвайте дребните неща. Именно те могат да ви изведат до върха или да ви накарат да изпиете до дъно горчивата чаша.

Водолей - Без труд ще съумеете да съчетаете изпълнителност и творчески подход при изпълнение на задачите. Ще можете да проявите пред другите своята осведоменост, съобразителност и практичност.

Риби - В днешния ден от вас се изисква не само широта на душата, но и способност за творческо мислене. Успехът на делата ви ще зависи от вашите съобразителност, изпълнителност и подвижност.
 

Коментари

Добави Коментар

Най-четени