Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Близнаци, очаква ви приятно преживяване

Овен – Денят ви е силен и може да го използвате по най-рационален начин. Всичко ще ви се удава с лекота и безпроблемно. Вашата прямота и добронамереност ще направи и околните по-отзивчиви и любезни към вас.

Телец – В днешния ден сте твърде придирчиви към останалите. Възможно е те напълно да го заслужават, но не бъдете толкова неотстъпчиви и несговорчиви. Всички грешат понякога, включително и вие.

Близнаци – Днес е гарантирано, че няма да има нещастни случаи и неловки ситуации. Всичко останало зависи от вашето желание за действие и степента ви на активност в процесите. Бъдете по-разумни и икономични при харчене. Очаква ви приятно преживяване.

Рак – Днес започнете да правите нещата различно от начина, по който сте ги правили досега и вижте как ще се почувствате и какво ще се получи. Може дори да ви хареса и да предприемете съществени промени в живота си.

Лъв – Вашата енергия е леко понижена. Не се напрягайте да свършите хиляда и едно неща. Колкото толкова. Някой може да се опита да ви разубеди от вашите планове. Но е по-добре да вслушате в собствената си интуиция, отколкото в съветите, дадени отвън.

Дева – Не е подходящ денят за търсене на виновни лица. Ситуацията може да се окаже по- сложна, отколкото предполагате. Вместо да се нервирате, гледайте да си починете и наспите добре. Утрото е по-мъдро от вечерта, както и от предния ден....

Везни – Денят ще се окаже напрегнат за мнозина. Не всичко ще върви по мед и масло, но не се косете за това, което не може да стане. Използвайте психотерапията на лисицата, която не може да стигне киселото грозде. Не възлагайте големи надежди при евентуално запознанство.

Скорпион – Вземете превантивни мерки относно вашето здраве като лека диета, топла вана, редовен сън и пълноценен отдих. Престанете да се самосъжалявате. Жените са по-предразположени към здравословни проблеми. В търсене на любовта може да се сблъскате с разочарование.

Стрелец – Ще имате широко поле за изява и възможност да докажете себе си. По-възрастни приятели или роднини ще ви бъдат от полза. Може да се очакват успехи в областта на предприемачеството и търговията. Общуване с интересна личност.

Козирог – При някои Козирози ще има лек упадък на духа, леко униние, което е свързано с рутината на всекидневието и липсата на положителни емоции. Време е да потърсите някакъв позитивен начин да промените нещо в живота си.

Водолей – Няма причини да не успеете, в това, което сте замислили. Може би не си давате най-малка сметка, че сте се превърнали постепенно в едно кълбо от нерви. Добре ще разпуснете в приятелска среда, даже горещо ви се препоръчва това.

Риби – Вече се чувствате по-уверени в себе си. Точно така трябва да сте по-ведри. Здравето при някои от вас може да стане повод за притеснения. Звездите отбелязват, че трябва да сте по- грижовни към собствената си персона. Опитайте се да не скривате нежните си чувства днес и показвайте любов по отношение на обекта на вашите симпатии.