Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Близнаци, очаква ви гореща вечер!

Овен – Благоприятен ден за контакти, за творчески планове, за реализация на идеи. Много е вероятно да постигнете напредък в делата си или да подобрите финансовото положение. Бъдете внимателни с обещанията и не се претоварвайте с работа.

Телец – Един добър ден за размисъл, анализ на миналите действия и дългосрочно планиране. Не оставяйте за утре това, което можете да свършите днес. Намалете общуването. Положете усилия за укрепване на романтичните отношения.

Близнаци – Необходимостта от значителни парични разходи може да ви принуди да потърсите нови финансови ресурси и източници на допълнителни доходи. Чувствена наслада ви очаква по-късно вечерта.

Рак – Започва период на емоционално обновление, свързан с умението правилно да насочвате жизнените си сили. Възможно е да се появят нови идеи, които да повлияят върху вашите планове.

Лъв – Голяма е вероятността да успеете да изпълните всичко планувано. Децата обаче ще изискват допълнително внимание и може дори да създадат неочаквани проблеми. Въпреки това, всичко е лесно преодолимо, най-важното е да не правите от мухата слон.

Дева – Денят е сложен, но и интересен. Възможни са привлекателни перспективи, неочаквани запознанства. Вашият енергиен потенциал днес е доста висок, просто трябва правилно да се разпореждате и употребявате енергията си. Успех в работата и любовните дела.

Везни – Вие сте в плен на собствените си фантазии и току виж някоя се е реализирала под една или друга форма. Днес е удачно време за любов. Чувствата са толкова дълбоки, че здравият разум сега почива.

Скорпион – Няма да можете да се отпуснете днес. Грижите ви ще заемат цялото внимание и ще се почувствате уморени морално и физически в края на деня. Внимателно прегледайте гардероба си, насрочете в близките дни посещение в козметичен салон или фризьор - време е да си върнете изгубената атрактивност.

Стрелец – Пазете се от кавги с представители на противоположния пол. Особена деликатност изисква разговор с по-възрастни хора. Днес вечерта е подходящо време за романтични и интимни срещи.

Козирог – Време е да приключите със старите дела и да се заемете с новите планове. Днес може да постигнете компромис в спорна ситуация. Възможно е да ви безпокои някакво събитие. Избягвайте умората, която може да има неблагоприятно въздействие върху здравето.

Водолей – Днес вие вероятно дълго ще се колебаете, опитвайки се да намерите абсолютно правилно решение. Тук логиката е безсилна. Практически всяко решение ще включва елемент на интуицията.

Риби – Днес действията ви не винаги ще срещат разбиране от страна на околните. Ако търсите изход от някаква ситуация, със сигурност ще го намерите. За вечерта не трябва да назначавате романтична среща, тъй като е малко вероятно тя да бъде успешна, по-добре да прекарате известно време в кръга на близки роднини или приятели.