Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Близнаци, днес ще се чувствате волни като вятъра!

Овен - Има голяма вероятност вашите усилия да не доведат до желания резултат. Ако това наистина не е, което сте очаквали, постарайте се да направите поне всичко, което сте длъжни да сторите.

Телец - Не започвайте все още нови дела, докато не сте довършили старите. Околните не ще могат да съзрат емоционалната ви неустойчивост зад маската ви на спокойствие и увереност. Колкото това е във ваш плюс, толкова и ви вреди тази позиция.

Близнаци - През днешния ден ще бъдете волни като вятъра. Никакви дела и отговорности няма да могат да ви задържат на едно място. И не позволявайте никой да спира устрема ви. Бъдете себе си!

Рак - Днес вашето самочувствието е променливо, така както е променливо и настроението ви. По-този начин обърквате и най-близко стоящите до вас хора. Разпореждайте се по-пестеливо с финансовите си средства.

Лъв - Днес вашата задача е да завоювате благоразположение от страна на другите. Колкото и да се стараете да бъдете практични, пак правите някои излишни разходи. Станали сте малко по- суетни без да забелязвате.

Дева - През днешния ден може да имате затруднения в общуването. Сблъсък между идеи и мнения е възможно да нажежат обстановка около вас. Внимавайте, ако имате да провеждате делови преговори.

Везни - Поведението ви ще бъде продиктувано под напора на външните обстоятелства, но вие не бива да преигравате. Семейните проблеми ще разрешите само, ако стигнете до компромисни решения.

Скорпион - Добре ще е да избягвате да вземате решения в днешния ден. Ако го изискват от вас, кажете, че ви трябва още време за размисъл. Не е важно какво ще помислят другите, а това, че сега сте предразположени към грешки.

Стрелец - Изцяло сте отдадени на своите всекидневни грижи. Много малко време ви остава в личен план. Абсолютно е важен подходът, който имате към даден проблем, но не бива да пропускате и по-дребните детайли.

Козирог - Днес проявете спокойна доброжелателност към околните и умението да признаете собствените си грешки, както и да ги поправите. Всяко неакуратно действие може да доведе до неприятни последици.

Водолей -
Днес ограничете времето за общуване с другите до минимум. Особено много това се отнася за страничните хора, но и за близките ви. Иначе рискувате прекалено много да навлезете в разпри и спорове с тях.

Риби - За повечето от вас предстои труден ден. Вашето състояние напълно зависи от материалните неща, от финансовото ви положение, а успехът ви като цяло зависи от вашата вяра в собствените сили.