Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Близнаци, днес може да възобновите стара любов

Овен- Здравословното ви състояние ще е добро, въпреки че някои от вас ще са в угнетено състояние и леко поизнервени. Ще намерите най-после това, което отдавна искахте. Непредвидени събития могат да доведат до конфликти в къщи или в службата.

Телец- Днес ви липсва виталност, имате упадък на жизнените сили и творческата енергия. Постепенно ще почнете да губите чувството си на увереност в себе си. Чувствате се леко уморени и лесно ставате раздразнителни.

Близнаци- Днес е необходимо да проявите повече търпение и да имате задръжки. Избягвайте обясненията и изясняването с близки и подчинени. Затова пък ще ви съпътства успех с противоположния пол. Възможно е да възобновите стара привързаност.

Рак- Астрологичните условия благоприятстват инициативите (само някои), но крият в себе си и подводни камъни. Възможно е да възникнат през днешния ден някакви недоразумения или дрязги, но за това нямате пряка вина вие.

Лъв- Днес там, където се намирате, ще бъдете душата на компанията.Не можете да се настроите още за работа. Мнозина от вас ще започнат флиртуват, стига да има с кого. Отложете важната работа с документи или друго, защото мисълта ви изобщо не е съсредоточена там.

Дева- Намалете деловата активност. Пазете се да не правите финансови разходи, които не са наложителни. Не посещавайте фризьор, може да бъдете неправилно разбрани за предпочитанията ви и да се ядосвате след това.

Везни- Предстоящия ден изисква от вас повече въздържание и деликатност по отношение на околните. Служебните отговорности малко ще ви напрегнат. Възможни са проблеми с битовата ли офис техниката.

Скорпион- Днес ще демонстрирате висока активност. Прекомерната импулсивност може да стане причина за необмислени и прибързани действия. Подходящ момент за интимни срещи, но задължително да присъстват елементи на романтика.

Стрелец- Има някой, който умело подклажда вашите амбиции, опитва се да ви въздейства по свой начин и има опасност да ви въвлече в хитро-умно построена ситуация, способна да ви нанесе вреда. В сферата на романтичните отношения са възможни недомлъвки.

Козирог- Настроението ви може да е променливо. Малко трудно ще срещате разбиране и подкрепа от хората около вас. Готови сте да проявите някаква инициатива, но ако включва договарянето и сключването на сериозните сделки по-добре се откажете.

Водолей- Денят може да се окаже напрегнат и изнервящ за мнозина. Изглежда, че в момента сами не знаете какво точно искате. По-емоционални сте от обикновено. Всичко от външния свят е способно да наруши вътрешния ви покой, затова търсете по-спокойна обстановка.

Риби- Възможно е денят да се окаже конфликтен (или изнервящ) за повечето от вас. Слушайте внимателно събеседника си и бъдете сдържани в проявите на чувствата си. Опитите да доказвате своята правота могат да бъдат безуспешни.