Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Близнаци, денят е само за любов!

Овен- Днес имате нови сили и възможности да смените курса. Добрата новина е свободата, лошата - наличието на задачи, към които не сте привикнали. Трябва да се избягват ситуации, които биха могли в бъдеще да причинят финансови конфликти, включително с приятели и неформални общности.

Телец – Някои Телци ще усещат емоционално напрежение. Ще трябва да се научите как да взаимодействате с възлюбения си по време на конфликт. Днес е важно тези, които са сами (без партньор) да използват всички възможности за личен живот.

Близнаци – Прекрасен ден за отношения с противоположния пол. Те ще донесат радост и удовлетворение. Тези, които са все още сами, може би днес ще имат късмет. Бъдете в готовност да променяте тактиката в зависимост от ситуацията и това ще ви помогне да постигнете успех.

Рак – Обстоятелствата в този ден ще се развиват във ваша полза, но ще трябва да проявите инициативност, така че потенциалните възможности да не останат неизползвани. Тези Раци, които са сами, могат да почувстват романтично влечение към конкретен човек.

Лъв – Ако в този ден действията на някои Лъвове започват да ръководят настроенията и фантазиите, те ще спрат да виждат какво се случва в истинската светлина. Звездите дават избор на тези, които си търсят партньор: можете да действате активно или да се оставите на обстоятелствата и да плувате по течението.

Дева – Девите днес е важно да обърнат повече внимание на поведението на втората си половинка. Наблюдавайте, размишлявайте, правете изводи, главното е да не пропуснете нещо много важно за вас. За необвързаните този ден може да бъде изпълнен с изненади и непредвидими ситуации.

Везни – Опитайте да съхраните душевното си спокойствие. Не бързайте да преценявате и да вземате решения, по-добре е да обмислите нещата няколко пъти. Прекарайте вечерта в семейна атмосфера. Дръжте се тактично и не говорете твърде много. Клюките и разговорите на други хора могат да ви навредят.

Скорпион – Ден на състрадание и милост. Не крийте емоциите си, проявете милосърдие, окажете помощ. Не влизайте в конфликти с никого и не се жалвайте от съдбата си. Благоприятно време за шопинг, но само за неща, които са необходими.

Стрелец – Астрологичните влияния ще предоставят на много Стрелци различни възможности да се заемат с въвеждане на ред в личния ви живот. Необвързаните може да се увлекат днес по човек от противоположния пол.

Козирог – Отличен ден за вас. Нещата се развиват добре във всички направления. Но бъдете внимателни, това може да предизвика завист у някои хора. Държавните учреждения е по-добре да посетите в друг ден. Бъдете толерантни към възрастните хора. Ако имате сърдечни проблеми, не се претоварвайте и не се притеснявайте.

Водолей – Денят дава на Водолея импулс за действия. Ако предприемете прекалено бърз темп или надценявате способностите си, ще има повече проблеми, отколкото да спечелите. По-добре е веднага да изберете правилния стил, тогава ще бъде трудно да го промените поради увлечеността си по процеса.

Риби – Един добър и светъл ден очаква Рибите. Ще бъде запомнен с добро настроение и положителни емоции. Домашната обстановка ще бъде топла и емоционална, недоразуменията ще изчезнат. Благоприятно време за пътуване и разходки.