Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Благоприятен ден за Лъвовете

Овен – За бизнес, делова работа, важни събития и срещи, следобеда и вечерта са по-благоприятни. Позволете си да действате импулсивно - ще направите всичко правилно. Един добър ден за комуникация, преговори, работа с информация. В личния живот – период на стабилизация.

Телец – Делата, както и отношенията изискват сега сериозно отношение. Информацията, която получавате ще бъде съдържателна и полезна. Добър ден за срещи, помирение, обсъждане на проблеми, с които искате да се разделите и да ги оставите в миналото. Можете също така да правите планове за бъдещето. Благоприятно време за пазаруване

Близнаци – Използвайте всяка възможност, която може да ви помогне да обновявате делата и отношенията си. Стартирайте нови теми, ако това е уместно. За каквато и да е работа, бъдете креативни, експериментирайте, потърсете вдъхновение в чуждия опит и знания на някой друг.

Рак – Не губете възможността да прекарате време с някой, когото наистина харесвате. Обърнете внимание на нюансите в настроението на събеседника си, което е също важно освен неговото мнение. Семейните Раци да обърнат внимание на децата.

Лъв – Благоприятен ден за Лъвовете, събитията, при които имат продължение. Може да имате важна среща или неочакван обрат във вече установени отношения. Потърсете промяна, разширете кръга на общуване и запознанства. Благоприятно време за комуникиране в социалните мрежи.

Дева – На първо място днес трябва да бъде работата, а не удоволствията. Вашите искания се увеличават и се появяват нови възможности за тяхното реализиране. Общувайте само с хора, които имат сходно на вашето мислене. Останалите избягвайте.

Везни – Този ден носи знак за промяна за вас. Добре е да се заемете с качествено подобрение, реконструкция на това, над което вече работите. Вашият ентусиазъм може да се разпространи над няколко проекта наведнъж, но има и добра възможност за подкрепа и ново партньорство.
Обърнете внимание на привидно случайни, но удивителни срещи, писма и разговори.

Скорпион – Днес късметът ще е на страната на тези, които се занимават със сериозни дела и знаят точно какво искат. Залозите са високи, работата е много, но участва и факторът късмет за привличане на подходящите хора и условия за развитие. Енергиите на този ден трябва да се използват целесъобразно - не губете енергия с безполезни неща.

Стрелец – Този ден е за проявление на тайни симпатии, приятни догадки, флирт от дистанция и непресичане на личните граници. Новите планове и идеи са перспективни. Няма ограничения този ден. Може да проявите инициативи. Възможни промени в колектива, в който сте. Вечерта се заобиколете с хора, които ви доставят удоволствие.

Козирог – Нещо важно се случва сега в живота ви, принуждавайки ви да станете по-активни и да се захванете с нови дела. Вие сте твърдо решени и е малко вероятно другите да намерят аргументи, с които да препятстват изпълнението на вашите планове.

Водолей – Можете да направите промени в дизайна на вашето работно място, да откриете нов смисъл във взаимоотношенията с колегите, да създадете творчески подход към решаването на текущите проблеми и да видите нови перспективи.

Риби – Бъдете отворени за шансовете, които ще ви предостави денят и не ги изпускайте. Ако възникне нужда да потърсите консултация или препоръка, не бързайте да отхвърляте даденият ви съвет, защото човекът срещу вас ще загуби интерес към вашите проблеми. Ще събирате около себе си хора и ще обсъждате разни интересни теми.