Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Юни носи авантюра със стар приятел за Козирозите!

Козирог – Първият летен месец ще бъде много продуктивен и активен, но ще е свързан с упорита работа и постоянната заетост. Вашето участие ще бъде необходимо както в службата, така и при решаването на лични проблеми у дома. И в двата случая демонстрирайте дипломация и не защитавайте позицията си твърде упорито: опитайте се да намерите начин за сътрудничество, потърсете помощ, ако е необходимо. Избягвайте да давате празни обещания и гледайте на нещата по-разумно. Нараства интересът ви към материалната и практичната страна на нещата. Има вероятност да се срещнете с човек, към когото ще бъдете предпазливи, без да изпитвате голямо доверие: в него ще почувствате конкурент (или съперник) – наистина се пазете се и гледайте да нямате нищо общо.

През юни съдбата е подготвила за вас няколко щастливи моменти. Едни от вас отиват твърде далеч в намирането на партньор. Търсите много качества в един човек: щедрост, интелигентност, нежност, способност за компромиси, чувственост, загриженост. Не е ли твърде много това, което искате? Други ще осъзнаят, че имат чувства към стар приятел. Като цяло ставате по-чувствени и страстни. Лятото започва да раздвижва кръвта ви.

ВодолейНовият месец ще бъде пълен с положителни неща във всичко, късметът ще ви съпътства в кариерата, пътуването, семейните работи, личния живот. Много от вас ще се съсредоточат върху крупни проекти. Хармоничният аспект между Юпитер от десетият ви дом и Нептун от втори дом правят благоприятно времето за активни действия, за професионално развитие и подобрение на материалното положение. Освен това засилват интуицията ви. Ще получите добри шансове за реализация.

През първата половина на юни, Слънцето и Меркурий осветяват дома на любовта на тези вятърничави мечтатели като им придават още повече привлекателност и увереност в собствените възможности. А значи, те ще станат още по-очарователни и изпълнени със страст и ще завързват нови романтични отношения, които могат да преминат постепенно в по-сериозни. Желание за флиртуване няма да ви липсва. В семействата ще се оформи добър микроклимат и ще си прекарвате приятно.

Риби – Благоприятно време за интелектуални дейности. Мнозина ще посетят семинари, ще получат допълнителна квалификация. През втората половина на месеца ще се появят нови възможности. Нещата ще се случват, но и вие трябва да полагате усилия за това. Бъдете много внимателни и е по-добре да избягвате участие в съмнителни сделки, незаконен бизнес, финансови спекулации. Не се оставяйте да ви подвеждат и убеждават за такива действия. Във финансов план промени не се предвиждат. Правилно разпределяйте бюджета си. Старайте се разходите ви да бъдат планирани, тъй като има опасност да похарчите доста пари за развлечения, за любимия човек, за децата.

„Очаквайте важни събития в личния живот!” обещава Венера на представителите на водния знак, докато преминава мимоходом през сектора на любовта до 14 юни. Тя ще ви подпомага лесно да осъществявате романтични запознанства, а очарованието, съблазнителността и страстта, с които ви надарява, няма да оставят равнодушни представителите на другия пол към вас.