Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Вътрешна трансформация за Близнаците през 2018 г.

Година на голямата работа. Пригответе се да работите упорито. Освен това продължава периода на сериозните промени и вътрешните трансформации. Предстоят съществени събития, които ще определят вашата позиция в обществото за няколко години напред. Това се отнася преди всичко до материалното благосъстояние.

Тази година можете лесно да печелите. Освен това промененият светоглед ще ви помогне да погледнете всичко, което се случва и вашата обстановка с напълно нови очи. Планетата на успеха Юпитер ще се намира в дома на работата и здравето ви. Ако се занимавате с бизнес, свързан с предоставянето на услуги, това време ще бъде период на просперитет.

Ако планирате да промените работното си място, лесно ще намерите подходяща опция, ще имате добри възможности за работа. Можете да получите нова, по-добре платена работа или да подобрите значително работните условия на мястото, където работите сега. В професионалната сфера ви очакват успехи, още повече, че ръководството ще признае и възнагради вашите таланти и усилия.

През 2018 г. Сатурн и Плутон ще се намират в един от финансовите ви домове, като се фокусират върху темите за финансите, дълговете и данъците. Звездите ви съветват да контролирате разходите, да избягвате дълговете и да инвестирате в бъдещето. Родените през третата десетдневка на знака могат да бъдат изненадани от приятелите си и то не по приятен начин. Понякога може да чувствате, че повече ви пречат, отколкото да ви подкрепят. Уран ще спомогне да се разкрият вредните модели на подсъзнанието ви, които блокират успеха ви. Въпреки, че хороскопа ви ще изобилства от възможности, непостоянните от вас не винаги ще могат да получат това, което искат. Ще бъдете по-романтични и чувствени. На някои семейни Близнаци ще им се приискат нови емоции настрани и ще ги имат, но помислете струва ли си да застрашите семейното си благополучие? А за останалите, които са все още сами, шансове за нова връзка винаги има.