Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Венера е в Лъв, гответе се за огнени страсти и бурна любов

В 00:55 ч на 14 юни Венера напусна пределите на знак Рак и премина в знак Лъв, където ще остане до 9 юли. Лъвът е знак, управляван от Слънцето: светъл, творчески, щедър, благороден, любвеобвилен и отворен. Венера е планета на любовта, взаимоотношенията и ресурсите – емоционални, духовни и финансови.

Ако Венера в Рак беше ориентирана към дома, семейството, грижата за близките, то в Лъва тя става независима, страстна и поривиста, търси внимание само за себе си. Тук Венера иска да привлича внимание и да блести, но за това не й достигат сили. Старайте се да не предявявате твърде големи претенции към партньора си, не провокирайте конфликтни ситуации.

Как ще се отрази транзитното преминаване през знака Лъв на нашия живот?

В тези дни ще е много лесно да привличаме хората с похвала, комплименти и други признаци на внимание. Много често през този период всички искаме да се чувстваме специални, уникални, достойни за най-доброто. Ще повиши романтичността, щедростта, ще направи по-открити отношенията.

При проявлението на чувствата, доминира страстта, изразителността и гордостта. И това не е изненадващо, защото Лъвът е огнен знак. Знак на радостта, удоволствията, забавленията и активно проявление на тяхното преживяване.

Очарователен флирт, романтични срещи, бурни интимни нощи, красиви и незабравими отношения – всичко това може да се случи, докато Венера покорява знак Лъв.

Знаците на Огъня - Овен, Лъв и Стрелец, както и знаците на въздуха Близнаци и Везни ще получат шанс да задоволят своята нужда да обичат и да бъдат обичани. Тези знаци попадат под благословията на богинята на Венера.

Телецът ще установи хармония и спокойствие в дома и семейството си. Този период ще бъде тих и уютен за тях.

Раците могат да получат допълнителни финансови приходи. Ще обръщат повече внимание на чувствената страна на отношенията и съвместното прекарване на времето с партньора си, на всякакви приятни усещания.

Девите ще се опитват да скрият своите чувства. Може да поддържат скрити връзки, тайни отношения.

Любовните отношения на Скорпиона може да се преплетат с работата. Някои Скорпиони ще започнат афера със своя шеф или колега.

Козирозите ще имат невероятен късмет, който ще отстранява от тях всякакви несгоди.

Водолеите ще станат по-привлекателни, общителни и приятелски настроени, ще подобрят отношенията си или ще започнат нова сериозна връзка.

Рибите може да бъдат увлечени по служебен роман или да получат печеливша работа.

Как да подобрите взаимоотношенията си в това невероятно време? Бъдете щедри, великодушни, покажете креативност, творческо въображение, не се скъпете на комплименти. Всичко това ще бъде оценено и ще се върне и при вас под формата на нещо хубаво, например - подаръци и любов.

АСПЕКТИ НА ВЕНЕРА ПО ВРЕМЕ НА ТРАНЗИТА ПРЕЗ ЛЪВ

Венера в квадрат с Уран - 14, 15, 16 юни
Тежки дни за личните и семейните отношения. Емоционално вълнение и свръхвъзбуда, склонност към разпуснато и неморално поведение. В семейството може да се появят недоразумения и конфликти, неприятни обстоятелства и финансови затруднения. Кавги с приятели, несъгласие, конфронтация. Въпреки това се отварят възможности за лесно влюбване и любов от пръв поглед. Човек е склонен да загуби ума си в любовната авантюра.

Венера в опозиция с Марс - 20, 21, 22 юни
Нараства агресивността, раздразнителността, неконтролираната чувственост, засилва се сексуалния интерес, изблици на ревност, в същото време пренебрегване интересите на близките, партньора, липса на нежност и тактичност, налагане чрез власт. Засилва се страстта към забавления и търсене на удоволствие. Времето не е подходящо за приемане на гости, за семейни тържества, за обяснения, ангажименти, бракове. Възможни са разногласия, караници, скандали, раздяла, измяна, разочарование от любимия човек.

Венера в квадрат с Юпитер 24, 25, 26 юни
Прекомерно желание за забавление и интимни контакти, увеличава се чувствеността, екстравагантността, възможни любовни конфликти. Любовта губи своето обаяние и може да донесе разочарование.