Tрите зодии, които знаят как да накарат една жена да остане

26 юли 2017 | 15:10
видяна 22662
коментари 1
Снимки: Pexels

За всяка зодия има подходящ партньор, с който да се чувства щастлива и желана. Но има ли определени зодии, които могат да покорят и да задържат всяка жена, която пожелаят.Разбира се, че има. Това са Дон Жуаните на зодиака, които чрез галантност, чар и магнетизъм могат да задържат всяка дама близо до сърцето си. Ето кои са те:

Водолей

Водолеят винаги следва поривите на сърцето си, без да се разсейва от различни фактори и би направил всичко в името на любовта. Той е открит, честен и лоялен, което печели сърцата на жените на секундата. Освен това е ексцентричен и забавен, гаранция за интересен съвместен живот. Какво повече да искаме от един мъж? Безграничната им любов и подкрепата, която оказват на своите любими, не остават незабелязани, освен това те дават нужната свобода, от която всеки има нужда, за да се чувства щастлив.

Tрите зодии, които знаят как да накарат една жена да остане

Рак

Раците са изключително любящи партньори, които мигновено превръщат общото жилище в място на положителни емоции и вибрации, изпълнени с любов и грижа. Жената, попаднала в плен на тези незаменими качества се чувства като принцеса, която не иска никога да си тръгва от омагьосаното кралство.

Tрите зодии, които знаят как да накарат една жена да остане

Лъв

Силата, харизмата и увереността, която излъчва Лъвът, е направо неустоима за жените. Това разбира се е временна притегателна сила, която може много лесно да изгуби своите магически качества. Какво обаче ни кара да се завръщаме отново и отново в обятията на този чаровник? Лъвът е природно интелигентен, креативен и страстен, което гарантира, че животът с него ще бъде повече от вълнуващ и интересен. Обича да става на неговото, затова оставете той да ви спечели. След това му дайте нужната привързаност и възхвала и ще бъде ваш завинаги. 

Tрите зодии, които знаят как да накарат една жена да остане

Четете още: Тези 4 зодии лъжат най-често

Още по темата

Коментари

1
  30 юли 2017 | 17:50 отговор
 

 

Добави Коментар

Най-четени