Автор
Десислава Недева

Трите зодии, които ще кръшнат при първия удобен случай

Изневярата може да бъде следствие от толкова много различни причини. Ако на вас ви изневерят, със сигурност ще се чувствате съкрушени. Но ако вие мамите, то на секундата ще изтъкнете основателни причини защо сте го направили. Може би сте си омръзнали, няма я тръпката или просто се чувствате отегчени. Нищо от това не оправдава постъпката ви.

Някои зодиакални знаци, като Телецът например, са типични моногамни партньори, докато за други зодии се чудиш как въобще са имали някога трайни взаимоотношения само с един човек.

Ето кои 3 зодии са известни сред астролозите като кръшкачите на зодиака:


Близнаци


Близнаците изневеряват по една единствена причина – скука. Ако не поддържате интереса му всекидневно и не представлявате прекалено голямо предизвикателство за любопитния му нрав, то със сигурност очаквайте от мъж Близнаци да търси адреналин под чужди чаршафи. Това не означава, че не се чувства гузен след това. Истината е, че Близнакът има определени нужди, които знае как да задоволи. Ако не с вас, то с някой друг, но инстинктът си е инстинкт. Точка.


Скорпион

Скорпионите са прословути със своята сексуална магнетичност и страст и това не отшумява, дори когато са сериозно обвързани. Те се чувстват изключително неловко в моногамна връзка, защото дълбоко в душата си вярват, че любовта трябва да се споделя с колкото се може повече хора. Затова, ако усетят, че започвате да ги притискате и задушавате с ултиматуми и ревност, няма да се поколебаят да кръшнат при първия удобен случай.


Стрелец

Стрелците бленуват за вълнуващи и забавни моменти в своите връзки. Обичат да го карат лежерно и не си падат по клетвите във вярност до гроб и подобни романтики са им напълно безпредметни. Всички знаем, че в едни дълготрайни отношения не винаги можем да бъдем на гребена на вълната и точно тогава хитрият Стрелец малко по малко започва да търси вълнения и нови адреналинови изживявания извън рамките на своята връзка. Когато изневярата вече е факт, тя или е станала напълно случайно и неволно заради тръпката от непознатото, или е опит да докаже пред себе си, че все още нещата между него и партньора му не са толкова сериозни.

Четете още: Тези 4 зодии ще имат страстна любов през лятото