Сред цялата плеяда зодиакални знаци се откроява топ 5 най-проблемни представители. Те не че са неприятни хора – просто са дотолкова специфични, че другите трудно се разбират с тях. Ако имате познати от тези зодии, анализирайте поведението им. Възможно е характеристиката да не им пасне идеално, но това ще е още една възможност да ги опознаете по-добре.

Овен

Животът с Овен е пълен с непредсказуеми обрати. Представителите на тази зодия често са под влияние на моментните си импулси. Грубите думи и прибързаните решения могат да станат неразделна част от съвместния ви живот.

Водолей

Много хора не могат да понасят Водолеите заради това, че те имат твърде високо мнение за себе си. Представителите на тази зодия едва ли ще си го признаят, но те винаги се смятат за малко по-добри от другите и това се отразява по особен начин върху поведението им. Категоричността и деспотизмът са ужасни черти на характера на Водолея, които трябва да се контролират строго.

Близнаци

Близнаците сами знаят много добре какъв им е проблемът – на тях им е трудно да се спрат за момент и да помълчат. Тези хора запълват със себе си всичко наоколо, опитвайки се да бъдат ярки и ефектни, но в ослепителното си сияние могат да направят куп глупости. В най-критичните моменти Близнаците умеят да проявяват невиждана жестокост и малцина са хората, които гледат благосклонно на това.



Козирог

За ината на Телците и Овните всички са чували, но Козирозите неизвестно защо обикновено не се споменават в този контекст. А инатът им е направо шокиращ! Козирогът може да защитава до последно дори и очевидно глупави твърдения, просто за да докаже, че е прав. Той винаги ще е прав. Козирозите често са самотни, защото тази особеност на характера им отблъсква хората.

Скорпион

Какъвто и да се падаш на Скорпиона, той може да ти покаже кой е шефът тук. Неизвестно защо Скорпионът винаги заформя с другите отношения, в които той е главният. И ако някой не се подчинява, очаква го жестоко наказание. Те обичат да създават интриги просто ей така - за спорта. И ако сте малко по-невнимателни, можете сериозно да се оплетете в техните мрежи.

Да, съгласни сме, че инатът, високомерието и жестокостта са черти, които при желание могат да се намерят у всеки човек. Въпросът е обаче може ли той да контролира тези свои слабости. За някои зодии това е наистина трудна задача…

автор: Ива Петрова