Несъмнено върху характера на човек оказват влияние редица фактори – семейната среда, приятелската компания, образованието, а според мнозина дори и зодиакалният знак.

Има някои знаци, които са известни с благия си нрав, и други, които са се прочули като най-проклетите в зодиака. Кой са трите най-трудни зодии, може да видите в следващите редове.

Овен

Несъмнено всеки, който познава поне един представител на тази зодия, веднага ще се съгласи с нас. Те са известни с огнения си характер. Лесно се палят, особено ако се опитате да им обясните, че грешат някъде – я в някое изказване, я с някоя недомислена постъпка, и после трудно забравят за конфликта.

Но това, че са злопаметни, далеч не е единствената причина, поради която могат да бъдат определени като едни от най-проклетите в зодиака. Само се опитайте да им обясните, че тяхната гледна точка не е съвсем правилна. Няма да успеете, от сега ви го казваме. Овните се славят с пословичен инат и трудно приемат мнение, различаващо се от тяхното. Затова си спестете енергията и по-добре не спорете с тях.

Скорпион

Овните може и да са злопаметни, но те никога няма да тръгнат да ви отмъщават, ако сте ги засегнали с поведението си. Те просто ще охладнеят към вас и вече никога няма да се радвате на тяхното благоразположение. Това обаче далеч не важи за Скорпионите.

Настъпите ли представител на тази зодия, бъдете сигурни, няма да ви се размине. Скорпионите винаги си отмъщават за причиненото им. Те не прибързват, а изчакват най-подходящия момент, за да ви го върнат с все лихвите, подбирайки ситуацията и начина, по който най-много ще съумеят да ви наранят.

Лъв

Едва ли има по-властен представител на зодиака от Лъва. Ако не ни вярвате, само се опитайте да обясните на някой Лъв, че нещо няма да се случи по начина, по който той иска. Кауза пердута е, отсега ви казваме.

Лъвът е не просто властна натура, той живее със съзнанието, че знае какво е най-добро не само за себе си, но и за близките си. Затова няма как да го отучите от опитите му да контролира действията и решенията, които правите и взимате. Затова по-добре се примирете и спрете да се ядосвате на вашия Лъв.