Дали някога сте се замисляли в кой ден от седмицата сте родени и дали този факт има някакво значение изобщо? Ако не сте, днес ще ви дадем повод да се поинтересувате и ще ви кажем, че има значение. Оказа се, че не само датата и часът на раждане оказват влияние върху характера ни, но и това дали сме се появили на бял свят в понеделник, четвъртък, неделя или някой от другите дни. Предстои да ви споделим какви точно са характеристиките за всеки един от седемте дни. Оставяме на вас да прецените дали те са точни.

Понеделник

Личностите, родени в понеделник, притежават невероятни качества и ценности. Те са по-семейно ориентирани и много креативни, но предпочитат да запазят идеите за себе си, рядко ги споделят. Също така те са хитри и са изключително добри в преговорите, а от всичко най-много обичат справедливостта. За тях успехът е много важен и с удоволствие биха заели позицията на лидер.

Вторник

Хората, родени в този ден, притежават заразяваща енергия и са готови да посрещнат всяко предизвикателство. Те са устремени и постигат много успехи, обикновено са кариеристи. Също така обичат да бъдат искрени и не се притесняват, че понякога могат да наранят някого с прямотата си.

Сряда

Родените в сряда обичат работата си и често се пускат по течението. Лесно се сработват с другите и бързо се научават да правят това, което им е необходимо. Понякога имат леки проблеми с организацията, но притежават завидно спокойствие, което влияе и на останалите.

Четвъртък

Харизматични хора, родени лидери, които обожават независимостта. Обиновено са оптимистично настроени и работят усилено, за да постигат целите си. Уважават другите и са изключително привлекателни заради приключенския си дух.

Петък

Обикновено в петък се раждат старите души, което обяснява изключителните качества на появилите се в този ден. Те са неприлично креативни и умни и притежават силна интуиция. В същото време обаче тези хора се страхуват от провала, пред който са се изправяли неведнъж в миналото си.

Събота

Родените в събота са самоуверени, но понякога изглеждат надути в очите на другите. От време на време са малко негативни. Обичат да изглеждат добре и посвещават много време на външния си вид. Те са умни, отговорни и заслужаващи доверие.

Неделя

Личностите, родени в неделя, обичат да пазят личното си пространство и да прекарват част от времето си сами. Те са чувствителни и понякога се ядосват лесно, затова се случва да оставят недовършени дела. Но от друга страна са очарователни и излъчват позитивизъм, обичат да се усмихват, когато са в компания.

Четете още: Новолуние в Телец - съдбата обръща светлото си лице към нас