Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Силни емоции за Близнаците, супер успех за Стрелеца

Овен- Вниманието ви ще бъде насочено изцяло към актуалните въпроси. Съдбата ще ви постави в нови условия на съществуване, по-скоро съзидателни. Напрежението ще ви се отрази – лесно ще се ядосвате заради дребни неща или ще се обиждате от невинни забележки.

Телец- Ще имате необходимата делова настройка и нищо няма да ви се опре. Денят ще бъде ползотворен. Чувствителността ви е повишена, но можете да вземате мъдри решения. Възможни разногласия в любовните отношения.

Близнаци- Денят ще бъде наситен с емоции и благоприятен за общуване. Някой ще успее да промени гледната ви точка относно нещо. Изключително нежелателно е да обсъждате лични въпроси със странични хора, както и да споделяте лични тайни.

Рак- Не е изключено да възникнат неотложни дела или да се наложи да ликвидирате някакви други проблеми. Трудно ще успеете да разпределите времето си така, че да е достатъчно за всичко. Самодисциплината е много важна днес. Най-добрият спътник и приятел се явява любимият ви човек.

Лъв- Делата ви ще се развиват успешно, всичко ще става по най-добрият начин за вас. Обръщайте внимание не само на дребните детайли в работата си, но и на всичко останало. Ще имате възможност да се порадвате на простите житейски радости.

Дева- Не е необходимо за никъде да бързате. Днес е малко вероятно да успеете да убедите някого в аргументите си, да намерите точните думи. Има опасност да попаднете в неловко и глупаво положение. Проверявайте всяка информация, която получавате.

Везни- Днес не е изключено да възникнат проблеми или ситуации, които изобщо не сте очаквали. Но въпреки трудните обстоятелства няма да се откажете, а ще продължите да правите това, което намирате за правилно. Подходящ момент за близост с партньора ви и изобщо за любов, предложения, срещи.

Скорпион-
Събудете се от странния унес, в който сте изпаднали. Ако не се вземете в ръце, трудно ще изпълнявате вашите задължения. Благоприятно време за общуване. Вслушайте се в дадените ви приятелски съвети и помислете над тях.

Стрелец-
Нещата при вас ще вървят по мед и масло, всичко ще ви се удава с лекота и ще бъдете доволни. Постарайте се да бъдете точни навсякъде и във всичко. Някои въпроси ще се решат и без вашата намеса, просто от само себе си. Днес вашият чар ще действа безотказно.

Козирог- Действайте по нов план, бъдете открити за нови идеи и предизвикателства. Най-доброто време за размишление е сега, затова не бързайте още да вземате решения. Ще се отпуснете да харчите пари за дребни неща и без да се усетите ще претоварите бюджета.

Водолей- Днес искате да успеете навсякъде и във всичко, но ако тръгнете да се занимавате с няколко неща едновременно, то стресът ви е гарантиран. Вечерта ви очаква подем в настроението. Добре ще е да смените обстановката.

Риби-
Днес ще наблегнете над сериозни професионални въпроси. Труден, но затова пък плодотворен ден. Ще трябва бързо да се ориентирате в ситуациите. Не всичко зависи от вас, но също и от други хора. Следете за съблюдаване на вашите права.